- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Kendimi kadın sanıyordum. .Yaw bu kadın menepoza girmemişmi
Ben geçen bün anne babamdan kardeş istedim annem olsa yapacam diyordaha 55 yaşında
55 yaşında
25 ölmüşüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi kadın sanıyordum. .Yaw bu kadın menepoza girmemişmi
Ben geçen bün anne babamdan kardeş istedim annem olsa yapacam diyordaha 55 yaşında
Deniz,kum,Güneş eminim eminimEmin misinn valla çok sıcak gerçi sabahları fena değil ama akşam esinti hiç yok
Merkezdeyim ben .e yakınKlima kapanmıyor. .
Neresindeyiz
sende uçmuşsun yaa 55 yaşındaki kadından kardeş istemek nedirYaw bu kadın menepoza girmemişmi
Canım benim. .Deniz,kum,Güneş eminim eminim
Ama nerde tatil bütteçemiz yok
Burda olunca öyle olmuyo ya bi kere gittim valla sıcaktan varya evde ekmek bitçek diye aklım çıkıyoDeniz,kum,Güneş eminim eminim
Ama nerde tatil bütteçemiz yok
Valla canım annemi görünce bende bunalıma girmiyor değilim hala çalışıyor ve hala olsa çocuk yapacak pessssss menepoza girdiKendimi kadın sanıyordum. .
55 yaşında
25 ölmüşüm
biz fısss çürüğüzValla canım annemi görünce bende bunalıma girmiyor değilim hala çalışıyor ve hala olsa çocuk yapacak pessssss menepoza girdi
Bekarım 21 yaşında bi üniversite öğrencisiyim 1 ay sonra izmir e dönücem :)Hemşerim kaç yaşındasın?
Evli misin bekar mı ?
Yaw ben takıldım onlara benim anneminde var 4 torunu :) ama annem baya ciddidi sankisende uçmuşsun yaa 55 yaşındaki çocuktan kardeş istemek nedir
benimki 42 yaşında ben isteyemem o doğurmaz zaten torunu var kadının
ne yapcak çocuğu
Karadeniz olur bak süper Rize Trabzon süper istanbulu geç burda bişiy yokvakit kaybıCanım benim. .
1 maaş yeter..
Bizde tatile gidemiyoruz çok..
İstanbul ve karadeniz istiyorum gitmek. .
Ne haylazlığımı gördün
Başarılar canım benim ♡♡Bekarım 21 yaşında bi üniversite öğrencisiyim 1 ay sonra izmir e dönücem :)
Görüşürüz bitanemŞarjım bitiyor iyi geceler kızlar sonra yine gelirim belki
İnşallah gezme fırsatımız olurKaradeniz olur bak süper Rize Trabzon süper istanbulu geç burda bişiy yokvakit kaybı
Off off mapus damları pek zorluydu bu sefer akıllandım artık
Şaka la şaka ne akıllancam gelsin geyikler