- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Ayyy ayagimin kenari,daha yeni mi anladin ne ladar cadi oldugumu :))ay ne cadı kızsın askımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ayagimin kenari,daha yeni mi anladin ne ladar cadi oldugumu :))ay ne cadı kızsın askımm
bızımkı gocmen bılem degılAnnem benim
-Boşnakla veya arnavutla evlenme derdi
Benimkide bizim oralardan değil
Seninki arnavut mu
Beni de ufleee ucur beni ucurLaptopun ekranına sinek kondu elinle korkuttum kaçmadı bende kuvvetli nefesimle üfledim sapıttı hayvan
nefesın kuvvetlıymıs dimek kiiLaptopun ekranına sinek kondu elinle korkuttum kaçmadı bende kuvvetli nefesimle üfledim sapıttı hayvan
supurgelı cadı hemideAyyy ayagimin kenari,daha yeni mi anladin ne ladar cadi oldugumu :))
usak senınkıAynen
Nereli
Gel birlikte binelim ucalim bu diyardan baska yerlere cilgin bakireeeeeeesupurgelı cadı hemide
Beni de ufleee ucur beni ucur
nefesın kuvvetlıymıs dimek kii
yok bu düşürmemiş atmış ya hemde daracık görünmeyecek yere hep bu tür şeyler yapıyorCok yaramaz cok annesini uzmus demek ki..
Kiz gerci bunun cocuk olmakla alakasi yok.
Gecen arkadasin evindeydik kizla sohbet ederken cebinden telefobu koltuk arasina dogru dustu . Ordanda yere dusmus. Sohbet muhabbet derken o bir gun boyunca orda kalmis.
Kiz hatirlayamiyor nereye koydugunu.
Yahu nereye koydum diye diye butun gun evi aramiz en sonunda aklina gelmis oraya dusurdugu
Benim gibi bir tipe pakize ismini mi uyhun gordun zevksizsin kardesssss !!Uçur beni pakizeee
İvitttttt
Kac yasinda simdi canim resimlerde buyul gorunuyor anam onun bebellik halini biliyorum ben kk da buyduu yavrucak yaaa masallahyok bu düşürmemiş atmış ya hemde daracık görünmeyecek yere hep bu tür eyler yapıyor
Benim gibi bir tipe pakize ismini mi uyhun gordun zevksizsin kardesssss !!
barın sahibini tanıyorum bir kere Bibibella nerelerdesin vampirellamhaha bende kapıdakı badıgart amaa
damsız gırılmez cnm
mert nasıl ıyı mıı
bende seniiShirine-alish , seni cok gormek istiyorum
8 gün sonra 3 olucak çok uzun boylu şimdiden 4-5 yaşındakilerin boyundaKac yasinda simdi canim resimlerde buyul gorunuyor anam onun bebellik halini biliyorum ben kk da buyduu yavrucak yaaa masallah
Gel birlikte binelim ucalim bu diyardan baska yerlere cilgin bakireeeeeee
ben gördüm şu avatarındaki kıza benziyor daha güzeli tabibende senii
Yuh ya yuh bu kadar da olmaz maryooo yapti beni !!!kzımm maryoo bağa boyle seyler dimee
bursa cok guzel bı kez gelmstımm .. orda da cok gocmen varmıss