- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
ne guzel ya gozun aydın sag salım kucagına almak nasıp olur ıns .. adı bellı mııızilli gelıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzel ya gozun aydın sag salım kucagına almak nasıp olur ıns .. adı bellı mııızilli gelıyor
amin inşallah. isim belli değilne guzel ya gozun aydın sag salım kucagına almak nasıp olur ıns .. adı bellı mııı
Senin gibi demiiii :))çok güzelsin çünkü. hey maşşaahh allah özenmiş yaratmıs
Anket ac biz oylayalim söramin inşallah. isim belli değil
şuan en büyük sorun o oldugu için bir müddet konusunu acmıyoruz
kızda secenekte cokkamin inşallah. isim belli değil
şuan en büyük sorun o oldugu için bir müddet konusunu acmıyoruz
Sana da masallah canim benim ayni yabanci kizlara benziyorsun cok dogal bir guzelligin varTeşekkür ederim margo senin güzelliğin o kuzum ya maşallah
Sana da masallah canim benim ayni yabanci kizlara benziyorsun cok dogal bir guzelligin var
anket acanları komık bulurdumAnket ac biz oylayalim sör
evet çok secenek ama işte bırımızınkını diğeri begenmıyorkızda secenekte cokk
Iyi geceler canim gorusuruz
Kızlar iyi geceler ben bugün erken kaçar öperim hepinizi
Aklinda var mi peki senin tercihlerini cok merak ediyorum yaaa :) bebeginin adini koluna dovme yaptircak misin :)anket acanları komık bulurdum
açmayacagım o yuzden
evet çok secenek ama işte bırımızınkını diğeri begenmıyor
ben ceyızden dugun fotolarıma , hamılelık testımden ısım anketıne kadar her bıseycıgı accammanket acanları komık bulurdum
açmayacagım o yuzden
evet çok secenek ama işte bırımızınkını diğeri begenmıyor
tabı kızıamm cok dadluuOyyy Burak Özçivitttt
yok dövme işi kapandı artıkAklinda var mi peki senin tercihlerini cok merak ediyorum yaaa :) bebeginin adini koluna dovme yaptircak misin :)
Vay be girin beni çağırmayın, cok pis küstümtabı kızıamm cok dadluu
Kocam ask filmleri ni sevmiyorNe tarz filmlerden hoslaniyorsunuz ?
O zaman arkadas labirenti onermis bende izlemistim bilim kurgu filmidir bence guzeldi. Onu izleyebilirsiniz meselaKocam ask filmleri ni sevmiyor
Sağol eşim söyleyeyim bi simdi oğluyla ilgileniyor uyusun da öyle bakalım dediEr ryna kurtarmak : asker filmi ve çoook duygusall
old boy : bunu ailenle izleme bence ama sen bilrsin çok enreteresan bir filim
forest gump
Gri kurt = bu filme öldüm bittim şahane ötesi ! :)
esaretin bedeli: bu kült filimlerden hapisane filmi ama dünyada iz yaratan bir filim
labirent := Bu bilim kurgu tarzı muhteşem
OlabilirO zaman arkadas labirenti onermis bende izlemistim bilim kurgu filmidir bence guzeldi. Onu izleyebilirsiniz mesela