Günaydınlaaarrr
kızlar huhuuu
Cok sukur kim aynen dedigin gibi. Biz kadinlsr hakikaten oyleyizAyaktayken ve topukluyla hepimiz güzeliz unutmaEvet canım şükür iyiyim ama işte biz bayanlar nereden baksan kusur buluyoruz kendimize Margo , Popom güzelleşse kollarımı karnımı karnım güzelleşse saçımı saçım iyileşse gözümüzü beğenmeyiz bize hayat zor ya Hep şükür elim kolum sağ sağlığım yerinde Binlerce kere şükürler olsun huzurum yerin en önemlisi o huzurun ve sağlığın yoksa trilyonların boşa .. huzurun sağlığın varsa tv başında kikirdemek yetiyor insana :)
Ne vuruyorsun ya
Melesef hepimiz öyleyiz .. Takıntılı ruh hastası gibi .. Resimdeki sen misinCok sukur kim aynen dedigin gibi. Biz kadinlsr hakikaten oyleyiz
Hele ben yas gectikce bir takim seyleei daha da beyenmez oldum secici olmaya basladim . Bu huyumdan nefret ediyorum ya
O kesin zaten senin kocan yasadi sen evliydin demi
vuururuummmmNe vuruyorsun ya
Yeskızlar huhuuu
nasılsınnnn
bende uzun kullandım sıkıldım kısalttım sımdı dee uzasın dıyorumSAçımı uzaattım uzatabildiğim kadar belime 2 parmak kalaya kadar .. gayet doğal ve ipek gibidir. Yüzüm uzundur , ya pırası gibi oldum diyip bir seferde omuzlarıma kadar kıptırdım kendimi kuaförden çıkıp bir ağladım 5 sene kesmedm kolay değil işe memniniyetsizlik ciddi bir hastalık bizde
Ozel mesajina bakar misin attim sana resimlerimi :)Melesef hepimiz öyleyiz .. Takıntılı ruh hastası gibi .. Resimdeki sen misin
Askn olsum sensiz bir dakikam bile gecmiyor hemen bensiz oldu demekvuururuummmm
napıyon buralarda bensızzzzzzz
Aynnneeen öylebende uzun kullandım sıkıldım kısalttım sımdı dee uzasın dıyorum
bı reklam var ya depresyona gırıyorum sacımı kestırıyorumm , kestırdıgım cın yıne depresyona gırıyorummo hesap ıstee hemde ne zor conem yaa
Evlenimce kilo alma muhabbetini dogruluyor musunuz siz hee ??Oburx ailesi olduk
Aman yarapppiii bu gözler göz olalı böyle güzellik böyle endam görmedi göremez maşAllahOzel mesajina bakar misin attim sana resimlerimi :)
Yemesinler yaAman yarapppiii bu gözler göz olalı böyle güzellik böyle endam görmedi göremez maşAllahkız seni yerler yerler
Tamam senin ki yesin Allah sahibine bağışlasın seni güzellik çeşmesiiiYemesinler yabenim ki yesin beni yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?