• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayaktayken ve topukluyla hepimiz güzeliz unutma :KK70: Evet canım şükür iyiyim ama işte biz bayanlar nereden baksan kusur buluyoruz kendimize Margo , Popom güzelleşse kollarımı karnımı karnım güzelleşse saçımı saçım iyileşse gözümüzü beğenmeyiz bize hayat zor ya :KK70: Hep şükür elim kolum sağ sağlığım yerinde Binlerce kere şükürler olsun huzurum yerin en önemlisi o huzurun ve sağlığın yoksa trilyonların boşa .. huzurun sağlığın varsa tv başında kikirdemek yetiyor insana :)
Cok sukur kim aynen dedigin gibi. Biz kadinlsr hakikaten oyleyiz
Hele ben yas gectikce bir takim seyleei daha da beyenmez oldum secici olmaya basladim . Bu huyumdan nefret ediyorum ya

KedidirKedii KedidirKedii aynenn ya bı yerımızı begensek bı yerımıı sevmıyoruz:KK23:
:KK51:SAçımı uzaattım uzatabildiğim kadar belime 2 parmak kalaya kadar .. gayet doğal ve ipek gibidir. Yüzüm uzundur , ya pırası gibi oldum diyip bir seferde omuzlarıma kadar kıptırdım kendimi kuaförden çıkıp bir ağladım :D 5 sene kesmedm kolay değil işe memniniyetsizlik ciddi bir hastalık bizde :mad:

:KK51:SAçımı uzaattım uzatabildiğim kadar belime 2 parmak kalaya kadar .. gayet doğal ve ipek gibidir. Yüzüm uzundur , ya pırası gibi oldum diyip bir seferde omuzlarıma kadar kıptırdım kendimi kuaförden çıkıp bir ağladım :KK70: 5 sene kesmedm kolay değil işe memniniyetsizlik ciddi bir hastalık bizde :mad:
bende uzun kullandım sıkıldım kısalttım sımdı dee uzasın dıyorum
bı reklam var ya depresyona gırıyorum sacımı kestırıyorumm , kestırdıgım cın yıne depresyona gırıyorumm :D o hesap ıstee hemde ne zor conem yaa :KK62::KK51:

bende uzun kullandım sıkıldım kısalttım sımdı dee uzasın dıyorum
bı reklam var ya depresyona gırıyorum sacımı kestırıyorumm , kestırdıgım cın yıne depresyona gırıyorumm :KK70: o hesap ıstee hemde ne zor conem yaa :KK62::KK51:
Aynnneeen öyle :D vallahi şimdide kızıla boyucam diyorum boyarsam çoooooooooookk pşman olurum ben boyama işlerini seven biri değilim .. :D Bakalım göz göre göre :D

Back