- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ne tarz filmlerden hoslaniyorsunuz ?kızlar acil f
lm önerisi koçiş yıllar sonra film izleyelim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tarz filmlerden hoslaniyorsunuz ?kızlar acil f
lm önerisi koçiş yıllar sonra film izleyelim dedi
Ya ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evimOhh Ohh götür![]()
![]()
Bende hiç yemem![]()
![]()
Yengeç burcu musunnYa ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evim![]()
Yaradı margo vallahi ooh sefam olsun ya yarın kardeşimle dışarıda olcam ayakkabı alacağım yürürüm bol bollOooh yarasin valla afiyet olsun :)
Oh oh oh maşallah suphanallah nazar değmesin
Ya pazardan alıyorum güzel değil mısırlar
adapazarı yapışıyor dişime
![]()
Yay burcuyum tam yay hemdeYengeç burcu musunn
Aynı bennnnnnnnnnn![]()
Y
Yay burcuyum tam yay hemdeYay a uymayan tek özelliğim evcimenlik
![]()
Yaradı margo vallahi ooh sefam olsun ya yarın kardeşimle dışarıda olcam ayakkabı alacağım yürürüm bol boll
MaşAllah ki ne maşAllah![]()
![]()
Popiişi büyük olan bacakları çarpık olan ve yarısı kara popişi beyaz olansa o benimBen seni iki kedi annesi uye ile cok karistiriyorum ya gecen birinizin resmini gormustum cok zayifti acaba o sen miydin
Oh oh oh maşallah suphanallah nazar değmesin
Ya pazardan alıyorum güzel değil mısırlar
adapazarı yapışıyor dişime
![]()
Popiişi büyük olan bacakları çarpık olan ve yarısı kara popişi beyaz olansa o benim![]()
O kesin zaten senin kocan yasadi sen evliydin demiBende yapmayı, yemeyi çook seviyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nazim nassin yaAynen benimde öle ya zor tutuyorum kendimi![]()
İvet ivet sildim resimleri zayıfım zaten ama çok zayıf değilim sadece oturunca bacaklarım iki katına çıkıyor hamur gibi yayıldılar onları sıkılaştıracağımInce bacakliydi acaba o sen miydin![]()
Gorusuruz nazimKızlar canlarım ben çıkıyorum sizleri öpüyorum iyi geceleryarın görüşürüz
![]()
O bacaklara sen hamur gibi yayilirlar mi diyorsun yok artik..İvet ivet sildim resimleri zayıfım zaten ama çok zayıf değilim sadece oturunca bacaklarım iki katına çıkıyor hamur gibi yayıldılar onları sıkılaştıracağım![]()
Canım iyiyim sen nasılsınNazim nassin ya
Yarin gorusuruz o vakitCanım iyiyim sen nasılsıntamda gidiyordum şarjım bitiyor
![]()
Ayaktayken ve topukluyla hepimiz güzeliz unutmaO bacaklara sen hamur gibi yayilirlar mi diyorsun yok artik..
Manken gibisin , gayet iyi bacaklarin masallah.