- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Ne tarz filmlerden hoslaniyorsunuz ?kızlar acil f
lm önerisi koçiş yıllar sonra film izleyelim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tarz filmlerden hoslaniyorsunuz ?kızlar acil f
lm önerisi koçiş yıllar sonra film izleyelim dedi
Ya ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evimOhh Ohh götür
Bende hiç yemem
Yengeç burcu musunnYa ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evim
Yaradı margo vallahi ooh sefam olsun ya yarın kardeşimle dışarıda olcam ayakkabı alacağım yürürüm bol bollOooh yarasin valla afiyet olsun :)
Oh oh oh maşallah suphanallah nazar değmesin
Ya pazardan alıyorum güzel değil mısırlaradapazarı yapışıyor dişime
Yay burcuyum tam yay hemde Yay a uymayan tek özelliğim evcimenlikYengeç burcu musunn
Aynı bennnnnnnnnnn
Y
Yay burcuyum tam yay hemde Yay a uymayan tek özelliğim evcimenlik
Yaradı margo vallahi ooh sefam olsun ya yarın kardeşimle dışarıda olcam ayakkabı alacağım yürürüm bol boll
MaşAllah ki ne maşAllah
Popiişi büyük olan bacakları çarpık olan ve yarısı kara popişi beyaz olansa o benimBen seni iki kedi annesi uye ile cok karistiriyorum ya gecen birinizin resmini gormustum cok zayifti acaba o sen miydin
Oh oh oh maşallah suphanallah nazar değmesin
Ya pazardan alıyorum güzel değil mısırlaradapazarı yapışıyor dişime
Popiişi büyük olan bacakları çarpık olan ve yarısı kara popişi beyaz olansa o benim
O kesin zaten senin kocan yasadi sen evliydin demiBende yapmayı, yemeyi çook seviyorum
Nazim nassin yaAynen benimde öle ya zor tutuyorum kendimi
İvet ivet sildim resimleri zayıfım zaten ama çok zayıf değilim sadece oturunca bacaklarım iki katına çıkıyor hamur gibi yayıldılar onları sıkılaştıracağımInce bacakliydi acaba o sen miydin
Gorusuruz nazimKızlar canlarım ben çıkıyorum sizleri öpüyorum iyi geceleryarın görüşürüz
O bacaklara sen hamur gibi yayilirlar mi diyorsun yok artik..İvet ivet sildim resimleri zayıfım zaten ama çok zayıf değilim sadece oturunca bacaklarım iki katına çıkıyor hamur gibi yayıldılar onları sıkılaştıracağım
Canım iyiyim sen nasılsın tamda gidiyordum şarjım bitiyorNazim nassin ya
Yarin gorusuruz o vakitCanım iyiyim sen nasılsın tamda gidiyordum şarjım bitiyor
Ayaktayken ve topukluyla hepimiz güzeliz unutma Evet canım şükür iyiyim ama işte biz bayanlar nereden baksan kusur buluyoruz kendimize Margo , Popom güzelleşse kollarımı karnımı karnım güzelleşse saçımı saçım iyileşse gözümüzü beğenmeyiz bize hayat zor ya Hep şükür elim kolum sağ sağlığım yerinde Binlerce kere şükürler olsun huzurum yerin en önemlisi o huzurun ve sağlığın yoksa trilyonların boşa .. huzurun sağlığın varsa tv başında kikirdemek yetiyor insana :)O bacaklara sen hamur gibi yayilirlar mi diyorsun yok artik..
Manken gibisin , gayet iyi bacaklarin masallah.