• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ohh Ohh götür :KK70: :KK70:
Bende hiç yemem :KK70: :KK70:
Ya ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evim :p

Ya ben öyle bir insanım ki gezmem tozmam dolay dolay haftada 1-2 defa en fazla evde keyifli zaman geçirmeye bayılıyorum en güzel yemekleri tatlıları içecekelri hazırlamaya bayılıyorum evimde dışarıda geçirdiğimin 10000000 katı keyifli zaman geçiriyorum :) evimm eviiimm miiss evim :p
Yengeç burcu musunn :D
Aynı bennnnnnnnnnn :D

O bacaklara sen hamur gibi yayilirlar mi diyorsun yok artik..

Manken gibisin , gayet iyi bacaklarin masallah.
Ayaktayken ve topukluyla hepimiz güzeliz unutma :D Evet canım şükür iyiyim ama işte biz bayanlar nereden baksan kusur buluyoruz kendimize Margo , Popom güzelleşse kollarımı karnımı karnım güzelleşse saçımı saçım iyileşse gözümüzü beğenmeyiz bize hayat zor ya :D Hep şükür elim kolum sağ sağlığım yerinde Binlerce kere şükürler olsun huzurum yerin en önemlisi o huzurun ve sağlığın yoksa trilyonların boşa .. huzurun sağlığın varsa tv başında kikirdemek yetiyor insana :)

Back