- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Yarışma için yarın poğaça yapcam gelFarkındayım
Bana staj versene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışma için yarın poğaça yapcam gelFarkındayım
Bana staj versene
Yarışma için yarın poğaça yapcam gel
Öğrenmek istedikten sonra kolayFarkındayım
Bana staj versene
BenO yarışmada yapılanları kim yiyorrr
Öğrenmek istedikten sonra kolay
Ben
Sory sen
kızlar kocacık geldi ben gidiyorum
Bu sensör niye calışmıyor bilmem sen sör ayy bu sıcakta iyi gitgi soğuk soğuk
Yemiyomusun canıminternetim bitiyorBeni gören var ya dünyaları yiyorum sanıcak
Yemiyomusun canıminternetim bitiyor
Aynen benimde öle ya zor tutuyorum kendimiYok ya yemiyorum
Bir tek reglim yaklaşınca iştahım yanar dağ gibi bi patlamayla açılıyor
Aynen benimde öle ya zor tutuyorum kendimi
Ayy bayılırım lokumlu şeylere ben artık yapmıyorum tatlı yiter yedim yedim varile döndüm Bunu diyorum ama bugün yarım ekmek suçuk yedik kahvaltıda yumurtalı ekmek +bal kaymak Yani tatlıyıda yeseymişim bişi olmazmışÇok şey kaçırıyon bak
Er ryna kurtarmak : asker filmi ve çoook duygusallkızlar acil f
lm önerisi koçiş yıllar sonra film izleyelim dedi
Ayy bayılırım lokumlu şeylere ben artık yapmıyorum tatlı yiter yedim yedim varile döndüm Bunu diyorum ama bugün yarım ekmek suçuk yedik kahvaltıda yumurtalı ekmek +bal kaymak Yani tatlıyıda yeseymişim bişi olmazmış
Oooh yarasin valla afiyet olsun :)Ayy bayılırım lokumlu şeylere ben artık yapmıyorum tatlı yiter yedim yedim varile döndüm Bunu diyorum ama bugün yarım ekmek suçuk yedik kahvaltıda yumurtalı ekmek +bal kaymak Yani tatlıyıda yeseymişim bişi olmazmış
Oh oh oh maşallah suphanallah nazar değmesinAyy bayılırım lokumlu şeylere ben artık yapmıyorum tatlı yiter yedim yedim varile döndüm Bunu diyorum ama bugün yarım ekmek suçuk yedik kahvaltıda yumurtalı ekmek +bal kaymak Yani tatlıyıda yeseymişim bişi olmazmış
Ya pazardan alıyorum güzel değil mısırlaradapazarı yapışıyor dişimeBi leğen mısıra gömüldüm