• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bi kaç sayfa okudum akşam menüleri ve basimizdan geçen bir olay anlatilacak öyle anladım :KK70: neyse menü veriyore oglusla ben pirinc pilav coban salata ciğer yedik kociste Kıymalı kabak pirinç pilav coban salata yedi:KK70: başımdan geçen olay :KK71: düşük ten sonra elimde tahliller arastirma hastanesine gittim tahliller seffaf dosyanin icindeydi kocis beni bıraktı cikisimi bekliyor kapinin önünde neyse isim bitti çıktım Antalya nın meshur yağmuru na yakaladım ama nasıl yağıyor kocis arabayla karsida bekliyor aradım telden dedim sen git babamlara ben dümdüz yürüyüp geleyim karşıya atlarsam dizime kadar suya baticam mümkün değil yani.Neyse o gitti bende dosyayı kafama koydum koşar adım ilerliyorum yanima bi unv öğrencisi geldi beni semsiyenin altina aldi sinavi mi yetisiyorsun koşar adım islanmissin ben gotureyim dedi ben kaçtım geldi bidaha 3kere falan semsiyenin altina aldi yok douorum inat etme gelll diyor kocam gorecek diye tirstim bir kosarak kactim ki oglan arkamdan bakakaldibi baktim benimki bekliyo dedim gordun mu yok dedi beni yokluyosa diye korktum niye semsiye almadan evden cikiyon diye azar yedim bide:KK70:
O kadar şeyden sonra bende böyle bir şey yaşadım senden neden şemsiyesiz kıçıyorsun yaa dedi :D öküz :D kıçıyorsun yazmışım ya :D çıkıyorsun olacaktı o ahhahahahha :D

Bide ilk evlendigimde iddia oynamaya girdim adam kimlik istedi 18 yaşından kucuklere oynatmiyoruz dedi yaa ozaman 21 yasinda falandim heyy gidi gunler heyyy :KK14:

Eskiden izliyordum. . :KK70:
Okb artıyor izledikçe

Evet. Ben de hissediyorum arttığını. Bazen de o kadar manyak olmadığıma seviniyorum.

Temizlik yaptıkça artan bir okb m var benim. Temizlik yapmazsam da hiç yapmıyorum. İki ucu pis bir değnek gibi. Ya kirlilik hastalığı ya temizlik.

Evet. Ben de hissediyorum arttığını. Bazen de o kadar manyak olmadığıma seviniyorum.

Temizlik yaptıkça artan bir okb m var benim. Temizlik yapmazsam da hiç yapmıyorum. İki ucu pis bir değnek gibi. Ya kirlilik hastalığı ya temizlik.

Hiç Yapmadığım olmuyor :KK76::21:

• Beğen
Reactions: K_G

Doktor ilaç verdi içiyorum misol:KK14:
Simetri, takıntı, temizlik. . o_O

• Beğen
Reactions: K_G
Back