- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Evet canım , adresini yolla bana hafta içi hastaneye gideceğim küçük bir diş operasyonu geçiricemgerçekten mi
gitmişken sana yollayayım olur mu
adres ve telefon numaranı yolla sen bana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım , adresini yolla bana hafta içi hastaneye gideceğim küçük bir diş operasyonu geçiricemgerçekten mi
bence deIkizim oldugu icin koydum bu resmi Saka bi yana cok buyuk hayraniyim bence gelmis gecmis en guzel kadinlardan
bende diyetteyim ama nedense bu aralar canım istiyor 1 aydır aklımda ve sanırım yemedikçe daha çok isteyecek ay neyse yapmayım ya bak bende vazgeçtim vicdan yaptımKuzum ben diyetteyim kendime dikkat etmem gerekiyor burnuma mis mis köfte patates kokuyordu biraz salatanın yanına iki tane köfte yedim bu yetti banaaaaaa
kurabiyeleri sokma şimdi aklıma
sıhatler olsun çatlagımDujumu aldım geldimm
bence de
bende diyetteyim ama nedense bu aralar canım istiyor 1 aydır aklımda ve sanırım yemedikçe daha çok isteyecek ay neyse yapmayım ya bak bende vazgeçtim vicdan yaptım
Soyle guzel gozlumDarkcım
Naber tatlım themisler ne zaman çıkıyor mapustanSoyle guzel gozlum
dişinde ne var canım geçmiş olsun ben bu hafta izin aldım canım şehir dışına çıkıyorum da sonra yine konuşuruz olur mu bir daha ki dışarı çıkışına denk getiririz olmadı konuşuruz uygun olur muEvet canım , adresini yolla bana hafta içi hastaneye gideceğim küçük bir diş operasyonu geçiricem
gitmişken sana yollayayım olur mu
adres ve telefon numaranı yolla sen bana :)
ya son kiloları nasıl vercem bilmiyorum ne yapsam inemedim çok yoruluyorum işte güçten de düşmek istemiyorum ne yapsam bilemedimcanım benim canım tatlı değilde şu aralar fena halde tuzlu şeyler istiyor
dün gece gecenin bir yarısında kalkıp turşu yedim komaya girecektim
sabah fazla tuzdan başım ağrıyordu valla , ama yeme sende zayıfladın baya maşallah
dişinde ne var canım geçmiş olsun ben bu hafta izin aldım canım şehir dışına çıkıyorum da sonra yine konuşuruz olur mu bir daha ki dışarı çıkışına denk getiririz olmadı konuşuruz uygun olur mu
bir an hepiniz mapusa düştünüz sanmıştım da kimse yoktu topikteYettim gari.
Ama internet düzgün çekmiyor.
ya son kiloları nasıl vercem bilmiyorum ne yapsam inemedim çok yoruluyorum işte güçten de düşmek istemiyorum ne yapsam bilemedim
korkma canım ya ne kadar erken aldırırsan o kadar iyi sonra yüzün top gibi şişerse daha kötü olur birde şişlik inene kadarda çekmezler ağrısıda çok pis yani çektir hiç korkma zaten lokal anesteziyle uyuşturuyorlar sadece çekimden sonraki gün yüzün hafif şişebilir ona da buz koyarsan o da çok olmuyor yani kafana takılan şeyler varsa sorabilirsin alo deadline hattım açıksen ne zaman müsait olursan o zaman söyle atarım ben bana uyar.
20 lik dişlerim gömülü şekilde , çeneme ve kulağıma vuruyor ağrısı .
Doktor gün verdi cerrahi operasyonla alıcaz dedi , korkuyorum ama her an gitmeyebilirim yada erteleyebilirim
ya ne güzel hayalim 57 kilo boyun kaçtı marga senin birdene güzel fırsatın varmış basketbol falan benimde olsa keşkeBen evime dönünce sıkı bir spor yaptım 57 ye rahat indim
cardio blast uyguladım 3 kere yanınada 1 mill leslie + dışarıda basketbol oynadım.
Şimdi almamak için uğraşıyorum işte
sende verirsin ya , enerji verecek şeyler ye sende
bende çok isterdim ama herkese nasip olmuyor umarım sen de yasarsın askın en temiz saf halinionlarınki de tam film havasında vay be bende böyle bir aşk isterdim
kitabın kapağı çok hoşuma gitti eminim güzeldir bu kitabıda aklımda tutayım o zaman teşekkürler marga
korkma canım ya ne kadar erken aldırırsan o kadar iyi sonra yüzün top gibi şişerse daha kötü olur birde şişlik inene kadarda çekmezler ağrısıda çok pis yani çektir hiç korkma zaten lokal anesteziyle uyuşturuyorlar sadece çekimden sonraki gün yüzün hafif şişebilir ona da buz koyarsan o da çok olmuyor yani kafana takılan şeyler varsa sorabilirsin alo deadline hattım açık
aynenYettim gari.
Ama internet düzgün çekmiyor.
ya ne güzel hayalim 57 kilo boyun kaçtı marga senin birdene güzel fırsatın varmış basketbol falan benimde olsa keşke
amin canım umarım isteyen herkes yaşar hayırlısıyla diyelim uamraım sende hep mutlu olursun karamsarlık yokbende çok isterdim ama herkese nasip olmuyor umarım sen de yasarsın askın en temiz saf halini
geçmiş olsun ama bence bir cesaret aldır kurtul derim ya diş ağrısıda fena oluyor bende 4 tane yirmilik aldırdım ameliyatla hepsi gömülüydü bitti de rahatladım yine ağrıdı ağrıyacak sürekli aklımdaydıBen zaten bunun ağrısından çok çene tutulma sorunu yaşadım dead, öyle böyle değil
hayatımda bir kere dikiş attırdım oda dambıl vakasında idi.
Dayanamıyorum acısına beni tamamiyle bayıltıp yapsalar keşke
amin canım umarım isteyen herkes yaşar hayırlısıyla diyelim uamraım sende hep mutlu olursun karamsarlık yok
geçmiş olsun ama bence bir cesaret aldır kurtul derim ya diş ağrısıda fena oluyor bende 4 tane yirmilik aldırdım ameliyatla hepsi gömülüydü bitti de rahatladım yine ağrıdı ağrıyacak sürekli aklımdaydı