• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bebeklerinizi öpmeyin öptürmeyin hanımlar:KK57::KK57::KK57:

ÖPÜCÜKLE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu. İngiltere'de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu. Manchester'da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer'i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.
uçugun zaralı oldugunu biliyordum ilk 40 gün oglumu hiç öpmedim kokladım sadece cennet kokuyordu

KedidirKedii KedidirKedii bak aklıma gelen bir olayı anlatayım ben şimdi normalden küçük gösteriyorum tamam mı birgün birileri laf atıyor bana sinirlendim ama hiç bakmadım yüzlerine falan neyse sonra bişey oldu arkamı bir döndüm laf atan çocuklar ortaokul öğrencisi bildiğin ortaokulun önünden geçiyorum üstlerinde forma var bende üniversite son sınıfa gidiyorum düşün sonra beni bir gülme aldı çocuklara bakıp ama nasıl gülüyorum şoka girdi çocuklar deli mi ne falan diyip kaçtılar ya:KK70::KK70:ben onlara laf atmışım gibi hissetmiştim:KK70::KK70:

KedidirKedii KedidirKedii bak aklıma gelen bir olayı anlatayım ben şimdi normalden küçük gösteriyorum tamam mı birgün birileri laf atıyor bana sinirlendim ama hiç bakmadım yüzlerine falan neyse sonra bişey oldu arkamı bir döndüm laf atan çocuklar ortaokul öğrencisi bildiğin ortaokulun önünden geçiyorum üstlerinde forma var bende üniversite son sınıfa gidiyorum düşün sonra beni bir gülme aldı çocuklara bakıp ama nasıl gülüyorum şoka girdi çocuklar deli mi ne falan diyip kaçtılar ya:KK70::KK70:ben onlara laf atmışım gibi hissetmiştim:KK70::KK70:

Bende bi gün islandim beyaz pantolon yapisti üstüme su gibiyim.
Sonra millet laf atıyor bakıyor falan.
3cocuk var laf attilar s... Git dedim çocuklar
Kiza baaakkkk dediler :D :D :D

Bende bi gün islandim beyaz pantolon yapisti üstüme su gibiyim.
Sonra millet laf atıyor bakıyor falan.
3cocuk var laf attilar s... Git dedim çocuklar
Kiza baaakkkk dediler :KK70: :KK70: :KK70:
ay benimde aklıma geldi geçen sene eve gidiyorum saat geç otobüs dolu ama tam depğil yanıma bir çocuk oturdu ankaradayım tamam mı o zaman yol uzun 1 saat sürüyor falan elinde kpss kitabı var yolun yarısında küt omzuma düştü kafası şok oldum ama gerçekten uyuyordu yani zaten gözleri kapanıyordu:KK70: sonra bisüre hreket edemedim napsam falan diyorum sonra kafasını kaldırdım omzumdan o sırada çocuk uyanmasın mı çocuğu taciz etmişim gibi oldu yanlış anladı ya:KK70::KK70:

Back