• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

senden başlayalım dur aklıma gelmiyor şimdi bişey benim:KK70::KK70:
Ya ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümce
iyilik kocacık ı beklerken buraya takılıyorum sen ne yapıyorsun
Haberler bitti Fenerin maçı var onu bekliyoruz :D

:KK70::KK70:kızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun:KK70: tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman ver:KK70::KK70:
tam bi türkan şoray kadir inanır hayranıyım annemle babam bu filmi izledikten sonra aşık olup kaçmışlar hala deli gibi aşıklar her filmini izledim neredeyse

Ya ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümce

Haberler bitti Fenerin maçı var onu bekliyoruz :KK70:
bende ogluşumla yemek yicez kocacık daha çalışıyor

Huy Meselesi Huy Meselesi sarah jio mart menekşelerini sipariş ettim bakalım beğenecek miyim ilk defa okuycam bu yazarı sen önerdin ya baktım güzelmiş beğenirsem diğerlerini de alırım:KK68:
Canım benim o kadının her kitabı muhteşem..

Başka bir yazarın şu kitabıda çok hoşuma gitmişti
f9ef84f8-0303-4b22-a0d4-9fa2195479b7-1.jpg

demi hala mektupları saklıyor annem ama okutmuyor özelmiş ve öyle kalması gerekiyormuş inşaallah fb kazanır
onlarınki de tam film havasında vay be bende böyle bir aşk isterdim:KK200::KK200::KK22:
Canım benim o kadının her kitabı muhteşem..

Başka bir yazarın şu kitabıda çok hoşuma gitmişti
f9ef84f8-0303-4b22-a0d4-9fa2195479b7-1.jpg
kitabın kapağı çok hoşuma gitti eminim güzeldir bu kitabıda aklımda tutayım o zaman teşekkürler marga:KK68::oops:

:KK70::KK70:kızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun:KK70: tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman ver:KK70::KK70:
Ikizim oldugu icin koydum bu resmi:KK70::KK70: Saka bi yana cok buyuk hayraniyim bence gelmis gecmis en guzel kadinlardan:KK68:

Back