- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
kızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman verdışlama ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman verdışlama ne olur
Ya ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümcesenden başlayalım dur aklıma gelmiyor şimdi bişey benim
Haberler bitti Fenerin maçı var onu bekliyoruziyilik kocacık ı beklerken buraya takılıyorum sen ne yapıyorsun
fenerlimisin kız nedense ben seni hep gs li hayal ediyordumYa ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümce
Haberler bitti Fenerin maçı var onu bekliyoruz
tam bi türkan şoray kadir inanır hayranıyım annemle babam bu filmi izledikten sonra aşık olup kaçmışlar hala deli gibi aşıklar her filmini izledim neredeysekızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman ver
Aaaaa Allah Allah Tövbe tövbe koyu FenerBahçeliyimfenerlimisin kız nedense ben seni hep gs li hayal ediyordum
bende ogluşumla yemek yicez kocacık daha çalışıyorYa ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümce
ne romantik bende çok severim filmlerinitam bi türkan şoray kadir inanır hayranıyım annemle babam bu filmi izledikten sonra aşık olup kaçmışlar hala deli gibi aşıklar her filmini izledim neredeyse
tamam o zaman inşallah fb kazanırAaaaa Allah Allah Tövbe tövbe koyu FenerBahçeliyim
demi hala mektupları saklıyor annem ama okutmuyor özelmiş ve öyle kalması gerekiyormuş inşaallah fb kazanırne romantik bende çok severim filmlerini
tamam o zaman inşallah fb kazanır
Canım benim o kadının her kitabı muhteşem..Huy Meselesi sarah jio mart menekşelerini sipariş ettim bakalım beğenecek miyim ilk defa okuycam bu yazarı sen önerdin ya baktım güzelmiş beğenirsem diğerlerini de alırım
O zemin ne halde öyleYa ben bir gün pazardayım adam tezgahının önünden geçerken tüysüz bunlar şeftalli bunlaarr dedi baka baka ay allahım ya o kadar utandığımı hatırlamam ömrümce
onlarınki de tam film havasında vay be bende böyle bir aşk isterdimdemi hala mektupları saklıyor annem ama okutmuyor özelmiş ve öyle kalması gerekiyormuş inşaallah fb kazanır
kitabın kapağı çok hoşuma gitti eminim güzeldir bu kitabıda aklımda tutayım o zaman teşekkürler margaCanım benim o kadının her kitabı muhteşem..
Başka bir yazarın şu kitabıda çok hoşuma gitmişti
ben birazdan kurabiye yapcam gelcen mi marga gel beraber yiyelimEses07 , canım bu akşam yemekte ne var
onlarınki de tam film havasında vay be bende böyle bir aşk isterdim
kitabın kapağı çok hoşuma gitti eminim güzeldir bu kitabıda aklımda tutayım o zaman teşekkürler marga
Ikizim oldugu icin koydum bu resmi Saka bi yana cok buyuk hayraniyim bence gelmis gecmis en guzel kadinlardankızşimdide profil fotonu değiştirmişsin tanınmamaya mı çalışıyorsun tamam dışlamıyorum ama türkan şoray şu an bende Dark_Paradise ı çağrıştırıyor alışmam için zaman ver
ben birazdan kurabiye yapcam gelcen mi marga gel beraber yiyelim
DarkcımIkizim oldugu icin koydum bu resmi Saka bi yana cok buyuk hayraniyim bence gelmis gecmis en guzel kadinlardan
gerçekten miYa kız alma okuyacaksan atayım sana bende var