uçugun zaralı oldugunu biliyordum ilk 40 gün oglumu hiç öpmedim kokladım sadece cennet kokuyordubebeklerinizi öpmeyin öptürmeyin hanımlar
ÖPÜCÜKLE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ
Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu. İngiltere'de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu. Manchester'da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer'i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.
senden başlayalım dur aklıma gelmiyor şimdi bişey benimvar ya olmaz mıbugün uğradığımız e komik tacizleri konuşalım
Git gitteeee orda neyse söylemiyycciimmm
iyilik kocacık ı beklerken buraya takılıyorum sen ne yapıyorsunNabersiniiizz
niyet fena mı diyorsun ne demişler tanımadığın insanla tatile gitme yani ben söyledim şimdi
Benimle gelll
Bence tanıdığınlada gitme misal; Nuri Alço
kız seninki beni erkek sanarsa güme gitmeyelim
Aşkım irkikk yok derim
Gadına şiddete ayıııırrrrrr gadına şiddete ayıırrrrr
KedidirKedii bak aklıma gelen bir olayı anlatayım ben şimdi normalden küçük gösteriyorum tamam mı birgün birileri laf atıyor bana sinirlendim ama hiç bakmadım yüzlerine falan neyse sonra bişey oldu arkamı bir döndüm laf atan çocuklar ortaokul öğrencisi bildiğin ortaokulun önünden geçiyorum üstlerinde forma var bende üniversite son sınıfa gidiyorum düşün sonra beni bir gülme aldı çocuklara bakıp ama nasıl gülüyorum şoka girdi çocuklar deli mi ne falan diyip kaçtılar ya ben onlara laf atmışım gibi hissetmiştim
tamam can güvenliğimi sağlarsan gelirim paramda var nasılsa kuş sütüyle beslerim seni
ay benimde aklıma geldi geçen sene eve gidiyorum saat geç otobüs dolu ama tam depğil yanıma bir çocuk oturdu ankaradayım tamam mı o zaman yol uzun 1 saat sürüyor falan elinde kpss kitabı var yolun yarısında küt omzuma düştü kafası şok oldum ama gerçekten uyuyordu yani zaten gözleri kapanıyorduBende bi gün islandim beyaz pantolon yapisti üstüme su gibiyim.
Sonra millet laf atıyor bakıyor falan.
3cocuk var laf attilar s... Git dedim çocuklar
Kiza baaakkkk dediler
afiyet olsunYemek yiyoruz
Afiyet olsunYemek yiyoruz
ya senin adın umutlu bişey değilmiydi allahtan profil resmin aynı da yabancı değilsin kız bana dışalyacaktım seni tanıyamadım pardon diyeAfiyet olsun
ya senin adın umutlu bişey değilmiydi allahtan profil resmin aynı da yabancı değilsin kız bana dışalyacaktım seni tanıyamadım pardon diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?