• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

geçmiş olsun baya hareketli bir gün olmuş ya :KK17: hastaneye bir girince bir daha çıkılmıyor zaten:KK57:
Evet canım işim erken bittide KV ile oturduk kekle kurabiye yapdım ona sever kendisi gönlü oldu:KK51:

Nie herkes böle banlanmis yine ya :KK57:
Canım durmuyorki parmaklar yazıyolar fake olmayan konuya fake dedikleri için gitmişler sanırım:KK64:

bebeklerinizi öpmeyin öptürmeyin hanımlar:KK57::KK57::KK57:

ÖPÜCÜKLE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu. İngiltere'de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu. Manchester'da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer'i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.

2 neyine yetmiyor ya :KK70::p:p kız erkek cinsiyetleri ne ikisinden de 1 tane varsa sıkıntı yok 3. gerek kalmaz :KK70:
Bi kız bi erkek doğru tahmin:KK45:istiyoruz bitane daha canım kısmetse ilerde :21:iki çocuk az ben kalabalık olsun istiyorum :KK51:onlarda yapar üçer bebe ohhh misss:KK60:

bebeklerinizi öpmeyin öptürmeyin hanımlar:KK57::KK57::KK57:

ÖPÜCÜKLE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu. İngiltere'de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu. Manchester'da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer'i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.
Ben buna benzer bi haber daha duymuştum ya 9 günlük bebe öpülmez be :KK43:

Back