- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
hmm yakalandım galiba siteden mune beni uçurmadan birini bulamadım yeaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm yakalandım galiba siteden mune beni uçurmadan birini bulamadım yeaaa
Ne bağırıyon korkuyorumçocukum olmayacak 3.
Evet canım işim erken bittide KV ile oturduk kekle kurabiye yapdım ona sever kendisi gönlü oldugeçmiş olsun baya hareketli bir gün olmuş ya hastaneye bir girince bir daha çıkılmıyor zaten
Canım durmuyorki parmaklar yazıyolar fake olmayan konuya fake dedikleri için gitmişler sanırımNie herkes böle banlanmis yine ya
clou gel sevgilinin tatile githmm yakalandım galiba siteden mune beni uçurmadan birini bulamadım yeaaa
2 neyine yetmiyor ya kız erkek cinsiyetleri ne ikisinden de 1 tane varsa sıkıntı yok 3. gerek kalmazNe bağırıyon korkuyorumçocukum olmayacak 3.
Kaynaşınhmm yakalandım galiba siteden mune beni uçurmadan birini bulamadım yeaaa
tanımıyorum arkadaşı ben nereye gidiyormusuz sen bilirsinclou gel sevgilinin tatile git
Bi kız bi erkek doğru tahministiyoruz bitane daha canım kısmetse ilerde iki çocuk az ben kalabalık olsun istiyorum onlarda yapar üçer bebe ohhh misss2 neyine yetmiyor ya kız erkek cinsiyetleri ne ikisinden de 1 tane varsa sıkıntı yok 3. gerek kalmaz
4 olsun o zaman şimdi kız olsa erkek erkek olsa kız yalnız kalmasın ya yazık çift sayılardan yanayımBi kız bi erkek doğru tahministiyoruz bitane daha canım kısmetse ilerde iki çocuk az ben kalabalık olsun istiyorum onlarda yapar üçer bebe ohhh misss
Ben buna benzer bi haber daha duymuştum ya 9 günlük bebe öpülmez bebebeklerinizi öpmeyin öptürmeyin hanımlar
ÖPÜCÜKLE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ
Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu. İngiltere'de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu. Manchester'da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer'i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.
bende dedim topikte lanet mi var herkes banlandı mı tek tek gidiyor topiktekilerMapıslara düşmedimmmm
Ben gitmicem
Benimki beni keserrr
Olabilü canım 4 de olur4 olsun o zaman şimdi kız olsa erkek erkek olsa kız yalnız kalmasın ya yazık çift sayılardan yanayım
ya zaten çocukların direnci düşük oluyor mikroplara karşı öpmemek lazım bizim için basit olan hastalıklar onlarda ölümcül olabliyorBen buna benzer bi haber daha duymuştum ya 9 günlük bebe öpülmez be
olsun olsun yalnız kalmasın çocuklarOlabilü canım 4 de olur
bende dedim topikte lanet mi var herkes banlandı mı tek tek gidiyor topiktekiler
belli olmaz bir bakarsın gitmişsinMapıslık adam mıyım ben
anlamadım