ay 100 küsür sayfa konuşmuşunuz meğer ilk başta okudum okudum baktım bitmiyor gecekş muhabbetler süpermiş yalnıznasılsın 2kediannesi konumuz ne bugün ben yemek yapmaya gidicem birazdan takılayım azcık sizle de
Gel burda yeriz boşver Kazana odun atay 100 küsür sayfa konuşmuşunuz meğer ilk başta okudum okudum baktım bitmiyor gecekş muhabbetler süpermiş yalnıznasılsın 2kediannesi konumuz ne bugün ben yemek yapmaya gidicem birazdan takılayım azcık sizle de
keşke öyle kalıyorum basiretim baglanıyorTeşekkürler canım.
Aslında keşke bu cevap verememe problemine bir cozum bulabilsek.
Sürekli wc gitmekten :/Neden içmiyorsun kiEses07 ?
choccywhoccydoodah diyetisyene de gidebilirsiniz. Özel bir tartıda bakarlar vücut yaşınıza falan.
Aile hekimliği yokmu canım yakıninda,orada tiroit ve şekerle ilgili ve kan değerleri ile ilgili testler yapılıyor. Aile hekimine gidip yazdır,sabahtan da kan ver. Benim doktorum tanıdık,özeldeydi o demisti bana bizde yaptırma bunları aile hekimine yazdır diye. Ücretsiz yaptirdim bentamam sagolun genelde patatesi çok tüketiyorum mecburen ama onu da yemem artık olur biter kilolar gitsinde eşimde fazla kilo verme diyip duruyoryardımcı olmuyor şimdi randevu aldım hastaneye gidecem
tam 3 aydır çekiyorum o agrıyı bende uykusuzluk tan heraldeSürekli başım ağrıyor :/
Haftaya gidicem canım. Teşekkürler. Diyetisyene gidip tekrarlatiyım olmazsa.Neden içmiyorsun kiEses07 ?
choccywhoccydoodah diyetisyene de gidebilirsiniz. Özel bir tartıda bakarlar vücut yaşınıza falan.
Uyku düzeni bozuldu tamamen. .tam 3 aydır çekiyorum o agrıyı bende uykusuzluk tan heralde
az önce dahilyeden randevu aldım bakalım gidecemAile hekimliği yokmu canım yakıninda,orada tiroit ve şekerle ilgili ve kan değerleri ile ilgili testler yapılıyor. Aile hekimine gidip yazdır,sabahtan da kan ver. Benim doktorum tanıdık,özeldeydi o demisti bana bizde yaptırma bunları aile hekimine yazdır diye. Ücretsiz yaptirdim ben
umarım düzelir benim oüluş bıraksa uyuyacam da :)Uyku düzeni bozuldu tamamen. .
umarım sorun çıkmaz ve kilolar giderHaftaya gidicem canım. Teşekkürler. Diyetisyene gidip tekrarlatiyım olmazsa.
Yok canim benim kafa kırıkumarım düzelir benim oüluş bıraksa uyuyacam da :)
buyur gel canım :)içersi müsait miii
gelebilir miyiim
evet o yüzden yemeğimi yiyimde akşama gelirim dedim bendeNe konusmuslar gece kız okumadım ben merak ettim bak
Bugun daha konu yok öyle bir kıl diyoz bi tüy. Konular genelde akşam oluyor
akşama kadar çalıştım çok yorgunum yemek yemem lazım olmaz gelememGel burda yeriz boşver Kazana odun at
Bizim ailede bu yüzden su içmeyenlere şunu diyorum.Sürekli wc gitmekten :/
kizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaaevet o yüzden yemeğimi yiyimde akşama gelirim dedim bende
akşama kadar çalıştım çok yorgunum yemek yemem lazım olmaz gelememakşama saklıyorum kalan enerjimi yeni konular buluruz
kizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)
niye kendine haksızlık ediyorsunYok canim benim kafa kırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?