• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayy hiçbirini yiyemiyorum bunların :KK70::KK70::KK70:
Neyse afiyet olsun sana canım

Ben de biliyorum bikaç egzersiz ama keşke bide yapan olsa :KK70:
Sağolasın canım. Valla ben diyettede olsam,tatlisız duramam ki. Hurmayla,muzla kayisıyla kek yaparım sekersiz yağsız yinede tatlı yerim. Çaya kahveye seker koymam ama ararım tatliyi:KK70:
Bu sabah kahvalti niyetine bundan yedim 2 küçük

yok tutarım kendimi ben oldum olası 2 ögün yerim öglen yemem kv ve dayımın eşi de senini kadar az yiyip kilo alanını görmedim diyor düzenli uyku yok stres bunlar kilo aldırıyor bence
Hemen teşhis koyabilirim. Metabolizma hızın düşük.
Azar azar günde 5 6 öğün ye. Hepsinin bir saati olsun. Düzgün uyu. Çok su iç. Yeşil çay iç.

Sağolasın canım. Valla ben diyettede olsam,tatlisız duramam ki. Hurmayla,muzla kayisıyla kek yaparım sekersiz yağsız yinede tatlı yerim. Çaya kahveye seker koymam ama ararım tatliyi:KK70:

Bu diyette yeniyor zaten canım tatlı yapabiliyoruz sufleden tiramisuya kadar.
Sen yulaf kepekli kurabiye deyince 1 tane tarif gordum diye sevinmiştim :D
Tatlı yemekte sıkıntı yok cok sukur :D

Kan değerlerine baktırdın mı belki bir problem vardır
halam da kilo problemi var dr a gitti kanda bişeyler çıkmış troid de varmış o yüzden alıyormuş kilo ben gidemedim daha hangi bölüme gidecem ne yaptıracam bilmiyorum hiç bide hastane personeli acayip azarlıyor k..pek gibi korktum kırıldım gitmiyorum mecbur kalmayınca ama gidecem devlet hastanelerinde diyetisyen bulamadım ilk hangi bölümüne gitsem bilmiyorum 2 hamileliğimde çocuk düşmesin diye göbekten iğne yaptırdım 9 ay ilaç iğne sonuç = kilolar

Azar azar günde 5 6 öğün ye. Hepsinin bir saati olsun. Düzgün uyu. Çok su iç. Yeşil çay iç.
haklısın gençkızken bi ara dr gittim bagırsak tembelliği var demişti sınav dönemi stresten kilo almış verememiştim

halam da kilo problemi var dr a gitti kanda bişeyler çıkmış troid de varmış o yüzden alıyormuş kilo ben gidemedim daha hangi bölüme gidecem ne yaptıracam bilmiyorum hiç bide hastane personeli acayip azarlıyor k..pek gibi korktum kırıldım gitmiyorum mecbur kalmayınca ama gidecem devlet hastanelerinde diyetisyen bulamadım ilk hangi bölümüne gitsem bilmiyorum 2 hamileliğimde çocuk düşmesin diye göbekten iğne yaptırdım 9 ay ilaç iğne sonuç = kilolar

Benim hastalıkta tiroid işte canım o yuzden kilo aldım. Şimdi ilaç kullanıyorum.
Dahiliye bölümüne gideceksin yani iç hastalıklarına. Ben cok hızlı kilo almaya basladım ve az yesem de veremiyorum, tiroidime sekerime baktırmak istiyorum dersen yaparlar testlerini. Kimsenin azarlamasına izin verme sende onları azarla.

Bu diyette yeniyor zaten canım tatlı yapabiliyoruz sufleden tiramisuya kadar.
Sen yulaf kepekli kurabiye deyince 1 tane tarif gordum diye sevinmiştim :KK70:
Tatlı yemekte sıkıntı yok cok sukur :KK70:
Et yiyemiyorum ben yoksa dukan en iyisi gibi görünüyor ama ben zoraki yiyorum et şu halimle birde hep yesem iyice sogurum eminim. Salata olucak bana şöyle nar ekşili sızma zeytinyağlı bayılırım,karpuz peynir olacak. Sabahtan aksama böyle yiyebilirim ama tabi hazırlayan olsa:KK70: Öyle üşeniyorum ki anlatamam:KK70:

Benim hastalıkta tiroid işte canım o yuzden kilo aldım. Şimdi ilaç kullanıyorum.
Dahiliye bölümüne gideceksin yani iç hastalıklarına. Ben cok hızlı kilo almaya basladım ve az yesem de veremiyorum, tiroidime sekerime baktırmak istiyorum dersen yaparlar testlerini. Kimsenin azarlamasına izin verme sende onları azarla.
ben insanlara cevap verebilsem zaten bu kadar yıpranmazdım sagol canım en kısa zamanda gidecem randevu alıp

bu arada geçmiş olsun

Et yiyemiyorum ben yoksa dukan en iyisi gibi görünüyor ama ben zoraki yiyorum et şu halimle birde hep yesem iyice sogurum eminim. Salata olucak bana şöyle nar ekşili sızma zeytinyağlı bayılırım,karpuz peynir olacak. Sabahtan aksama böyle yiyebilirim ama tabi hazırlayan olsa:KK70: Öyle üşeniyorum ki anlatamam:KK70:

Bildiğim kadarıyla vejetaryenler için de dukan diyeti var. Yeşil mercimekli bakliyatlı falan:)

Benimde yavaş çalışıyor biliyorum 2 ay önce testte öyle çıktı,beslenme duzenimi değiştirip tekrar yaptıracaktim ama daha gidemedim tekrar gitmem gerek

Bir hafta sıksan kendini alışırsın devam edersin. Ciddiyim.
Ne kadar su içiyorsun?
1 1.5 lt yeşilçaya başladım eşim hiç yardımcı degil abur cuburu ve kolayı çok sever ama yinede direniyorum yemiyorum 2 3 aydır gece uyku problemimiz var oglum da eşim de saat 3 4 den önce uymazlar onlar uymayınca bende uyuyamıyorum

Back