- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
İşteniye kendine haksızlık ediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşteniye kendine haksızlık ediyorsun
Yok canım sen Süreyi almışsın inanmam2013 den beri hiç bi erkek istikrarla kalmaz bu sitede yemezlercam aç camay eskiden msn de vardıBende bir irkiğim
Olabilirmi acabaBirin binimm
Yok canım sen Süreyi almışsın inanmam2013 den beri hiç bi erkek istikrarla kalmaz bu sitede yemezlercam aç camay eskiden msn de vardı
Atsana bakimKök salmissin diyorsun yani
Biri bursa fotosunu atmus irkiğim ben diye bende atayim mi
ah evli değilimmeşimi burdan bulacağım aklıma gelmezdi kına gecemiz çok kalabalık olur burası bayğyan dolu :)Evli misin yavriimmmm
:/ dost acı söylüyorBizim ailede bu yüzden su içmeyenlere şunu diyorum.
-İyi içmeyin, 60 a geldiğinizde çocuklarınız haftada sizi 2 kere diyalize götürür
Seküslü konular mıevet o yüzden yemeğimi yiyimde akşama gelirim dedim bende
akşama kadar çalıştım çok yorgunum yemek yemem lazım olmaz gelemem akşama saklıyorum kalan enerjimi yeni konular buluruz
Atsana bakim
biz şaka sanıyorken gerçekten irkekmişOlabilirmi acaba
ah evli değilimmeşimi burdan bulacağım aklıma gelmezdi kına gecemiz çok kalabalık olur burası bayğyan dolu :)
Seküslü konular mı
allah iyiliğini versin inşalllah sen bu tipleri beğeniyorsun yoksa :)Tolga saritas yaz gugula
Kısmet insanı duman ederKabulüm
Bana yine kismet cikti
Şeytan tüyü var
allah iyiliğini versin inşalllah sen bu tipleri beğeniyorsun yoksa :)
Yazmam banane en son bi konu vardı ismi yazan şoka girdi neydi o konu yaaaTolga saritas yaz gugula