• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ay 100 küsür sayfa konuşmuşunuz meğer ilk başta okudum okudum baktım bitmiyor gecekş muhabbetler süpermiş yalnız:KK70::KK70::KK70: nasılsın 2kediannesi konumuz ne bugün:KK30: ben yemek yapmaya gidicem birazdan takılayım azcık sizle de:KK70:

Ne konusmuslar gece kız okumadım ben merak ettim bak :D
Bugun daha konu yok öyle bir kıl diyoz bi tüy. Konular genelde akşam oluyor:D

ay 100 küsür sayfa konuşmuşunuz meğer ilk başta okudum okudum baktım bitmiyor gecekş muhabbetler süpermiş yalnız:KK70::KK70::KK70: nasılsın 2kediannesi konumuz ne bugün:KK30: ben yemek yapmaya gidicem birazdan takılayım azcık sizle de:KK70:
Gel burda yeriz boşver Kazana odun at :D

tamam sagolun genelde patatesi çok tüketiyorum mecburen ama onu da yemem artık olur biter kilolar gitsinde eşimde fazla kilo verme diyip duruyor :KK43:yardımcı olmuyor şimdi randevu aldım hastaneye gidecem
Aile hekimliği yokmu canım yakıninda,orada tiroit ve şekerle ilgili ve kan değerleri ile ilgili testler yapılıyor. Aile hekimine gidip yazdır,sabahtan da kan ver. Benim doktorum tanıdık,özeldeydi o demisti bana bizde yaptırma bunları aile hekimine yazdır diye. Ücretsiz yaptirdim ben

Aile hekimliği yokmu canım yakıninda,orada tiroit ve şekerle ilgili ve kan değerleri ile ilgili testler yapılıyor. Aile hekimine gidip yazdır,sabahtan da kan ver. Benim doktorum tanıdık,özeldeydi o demisti bana bizde yaptırma bunları aile hekimine yazdır diye. Ücretsiz yaptirdim ben
az önce dahilyeden randevu aldım bakalım gidecem

Ne konusmuslar gece kız okumadım ben merak ettim bak :KK70:
Bugun daha konu yok öyle bir kıl diyoz bi tüy. Konular genelde akşam oluyor:KK70:
evet o yüzden yemeğimi yiyimde akşama gelirim dedim bende:KK70:

Gel burda yeriz boşver Kazana odun at :KK70:
akşama kadar çalıştım çok yorgunum yemek yemem lazım olmaz gelemem:KK70::KK70: akşama saklıyorum kalan enerjimi yeni konular buluruz:KK70:

evet o yüzden yemeğimi yiyimde akşama gelirim dedim bende:KK70:

akşama kadar çalıştım çok yorgunum yemek yemem lazım olmaz gelemem:KK70::KK70: akşama saklıyorum kalan enerjimi yeni konular buluruz:KK70:
kizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa :KK53:
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku :rolleyes:
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)

Back