Uyku düzeni için bir şey diyemeyeceğim. Ama suda 2 2.5 litreyi zorlayın bence. Öğün sayısını da arttırın mutlaka. Bir bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi ya da bir meyve ya da bir avuç kuru yemiş.1 1.5 lt yeşilçaya başladım eşim hiç yardımcı degil abur cuburu ve kolayı çok sever ama yinede direniyorum yemiyorum 2 3 aydır gece uyku problemimiz var oglum da eşim de saat 3 4 den önce uymazlar onlar uymayınca bende uyuyamıyorum
Olabilir vallayaşasın toto kardesliği
ben insanlara cevap verebilsem zaten bu kadar yıpranmazdım sagol canım en kısa zamanda gidecem randevu alıp
bu arada geçmiş olsun
Uyku düzeni için bir şey diyemeyeceğim. Ama suda 2 2.5 litreyi zorlayın bence. Öğün sayısını da arttırın mutlaka. Bir bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi ya da bir meyve ya da bir avuç kuru yemiş.
Bir de patatesi ve pirinci en azından bir iki ay tamamen kesmeniz gerekir.
Bugün bana hızlı geldi çabuk yükleniyor sayfalar.Kızlar site sizde de yavas mı? Yoksa benim nette mi problem var
Yavaş donuyorKızlar site sizde de yavas mı? Yoksa benim nette mi problem var
Benimde yavaş çalışıyor biliyorum 2 ay önce testte öyle çıktı,beslenme duzenimi değiştirip tekrar yaptıracaktim ama daha gidemedim tekrar gitmem gerek
Yavaş donuyor
Metabolizma yavaşlığı çok kötü bir şey ya. Erkek arkadaşımda vardı. Sporcuydu eskiden. Sakatlanıp bıraktı. Vücut yaşını kendi yaşından 10 15 yaş fazla çıktı. Orada aldığımız tavsiyeleri söylüyorum size de
Eses07 ben de pek düzenli değilim. Ama olmak lazım. Bir ara olmuştum. Sağlıklı hissediyor insan ya
Evet aynen. .Benim de öyle mesajı yolluyorum 10sn falan bekletiyor begenilerde bile
Evet gerçekten tırmaliyorum şu an kilo vermek için. Tahlil kağıdımı bulup tekrarlatacağım testleri bakalım. Doktorum gitti birde ondan sallıyorum,ben yüksek tansiyon ve baş ağrısı şikayetiyle gittim nöroloğa o istedi testleri ama şimdi baska doktora gideceğim mecburen.
Metabolizma yavaşlığı çok kötü bir şey ya. Erkek arkadaşımda vardı. Sporcuydu eskiden. Sakatlanıp bıraktı. Vücut yaşını kendi yaşından 10 15 yaş fazla çıktı. Orada aldığımız tavsiyeleri söylüyorum size de
Eses07 ben de pek düzenli değilim. Ama olmak lazım. Bir ara olmuştum. Sağlıklı hissediyor insan ya
Bendede var canım o,tansiyonum yükseliyormuş ,korkudan nöroloğa gittim o dereceSürekli başım ağrıyor :/
Düşüyor benim :/Bendede var canım o,tansiyonum yükseliyormuş ,korkudan nöroloğa gittim o derece
ay 100 küsür sayfa konuşmuşunuz meğer ilk başta okudum okudum baktım bitmiyor gecekş muhabbetler süpermiş yalnız
tamam sagolun genelde patatesi çok tüketiyorum mecburen ama onu da yemem artık olur biter kilolar gitsinde eşimde fazla kilo verme diyip duruyorUyku düzeni için bir şey diyemeyeceğim. Ama suda 2 2.5 litreyi zorlayın bence. Öğün sayısını da arttırın mutlaka. Bir bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi ya da bir meyve ya da bir avuç kuru yemiş.
Bir de patatesi ve pirinci en azından bir iki ay tamamen kesmeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?