- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Yulaf kepekli kurabiye mi Tarif verseneee
Yok beyaz tereyağı ile güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yulaf kepekli kurabiye mi Tarif verseneee
Düğün Var elbiseye sığmicamSağolasın canım
Ama iş kurucam fit olmam lazım kaldı maksimum iki ay
Gel ben sana güzeeel bi kek yapymda miden bayram etsnÇok şekersiz valla cimriliğimden tatlandırıcı bitmesin diye az koymuşum
Neyse burdaki fikirlerle adam etcem ben o keki
Gel ben sana güzeeel bi kek yapymda miden bayram etsn
spor yapamıyorum azcık dinleneyim dedim oğluş durdurmadı diyet de demeliyim ama az yiyorum öyle diyet listem falan yokVermeye calısıyon mu? Diyet spor falan?
Ya hatunlar, ben de göbeği verip simitleri atmak istiyorum. Hatta karın kası yapıp çok hafif bir six pack yapmak istiyorum.
Tabi, bunun için ne yapıyorum?
6 tane süper şekerli şekerpareyi kalmasın diye yiyorum.
Evet.
spor yapamıyorum azcık dinleneyim dedim oğluş durdurmadı diyet de demeliyim ama az yiyorum öyle diyet listem falan yok
Çikolata yiyebiliyonmu bitter?Yulaf kepekli kurabiye mi Tarif verseneee
Çok can yakan egzersizleri vardı ya. Bir ara yeltenmiştim.O simitleri atmanın yolu ne acaba yaa
Sığarsın sigarsın üzülme, hamurisi ve fazla çesit yapma bi kaç gün,toparlarsın canım.Düğün Var elbiseye sığmicam
Ha bi re yiyorum : (
Canım 66 kiloyum,68 oluyorum hatta regl doneminde,totom ve basenim var maalesef, üst kısım incechoccywhoccydoodah sen bana baya zayıf biri gibi geliyorsun ya fazla kilon mu var senin
yok tutarım kendimi ben oldum olası 2 ögün yerim öglen yemem kv ve dayımın eşi de senini kadar az yiyip kilo alanını görmedim diyor düzenli uyku yok stres bunlar kilo aldırıyor benceAy en guzeli
Ben az yemeyi beceremiyorum agzım deyince kurtadama dönüşüyorum 2 tabak 3 tabak
Çikolata yiyebiliyonmu bitter?
Yiyebiliyosan 100gr bitter çikolatayı benmaride erit,4-5 günkurusu kayisıyı minik minik doğra ılık suya koy fazla kuruysa. Sonracıma 1 bardak musliyi kaba al,içine 2 yumurtanın beyazını koy,tarçın serpebilirsin seviyorsan,kayisıları ve erittigin cikolatayıda ekle karıştır ve aldığı kadar yulaf kepeği ekle karıştır kaşikla,kek hamurundan biraz hallice olunca kaşıkla yağlı kağıt serdigin fırın tepsisine koy ,180derece ısıtılmış firinda 10 bilemedin 15 dakikada pişiyor.
Afiyet olsun
Çok can yakan egzersizleri vardı ya. Bir ara yeltenmiştim.
yok tutarım kendimi ben oldum olası 2 ögün yerim öglen yemem kv ve dayımın eşi de senini kadar az yiyip kilo alanını görmedim diyor düzenli uyku yok stres bunlar kilo aldırıyor bence
Off nerdeee. .Sığarsın sigarsın üzülme, hamurisi ve fazla çesit yapma bi kaç gün,toparlarsın canım.