• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ya hatunlar, ben de göbeği verip simitleri atmak istiyorum. Hatta karın kası yapıp çok hafif bir six pack yapmak istiyorum.

Tabi, bunun için ne yapıyorum?
6 tane süper şekerli şekerpareyi kalmasın diye yiyorum.
Evet.

Ya hatunlar, ben de göbeği verip simitleri atmak istiyorum. Hatta karın kası yapıp çok hafif bir six pack yapmak istiyorum.

Tabi, bunun için ne yapıyorum?
6 tane süper şekerli şekerpareyi kalmasın diye yiyorum.
Evet.

O simitleri atmanın yolu ne acaba yaa

Yulaf kepekli kurabiye mi :rolleyes:Tarif verseneee:KK70:
Çikolata yiyebiliyonmu bitter?
Yiyebiliyosan 100gr bitter çikolatayı benmaride erit,4-5 günkurusu kayisıyı minik minik doğra ılık suya koy fazla kuruysa. Sonracıma 1 bardak musliyi kaba al,içine 2 yumurtanın beyazını koy,tarçın serpebilirsin seviyorsan,kayisıları ve erittigin cikolatayıda ekle karıştır ve aldığı kadar yulaf kepeği ekle karıştır kaşikla,kek hamurundan biraz hallice olunca kaşıkla yağlı kağıt serdigin fırın tepsisine koy ,180derece ısıtılmış firinda 10 bilemedin 15 dakikada pişiyor.
Afiyet olsun:KK36:

Ay en guzeli
Ben az yemeyi beceremiyorum agzım deyince kurtadama dönüşüyorum 2 tabak 3 tabak :KK70:
yok tutarım kendimi ben oldum olası 2 ögün yerim öglen yemem kv ve dayımın eşi de senini kadar az yiyip kilo alanını görmedim diyor düzenli uyku yok stres bunlar kilo aldırıyor bence

Çikolata yiyebiliyonmu bitter?
Yiyebiliyosan 100gr bitter çikolatayı benmaride erit,4-5 günkurusu kayisıyı minik minik doğra ılık suya koy fazla kuruysa. Sonracıma 1 bardak musliyi kaba al,içine 2 yumurtanın beyazını koy,tarçın serpebilirsin seviyorsan,kayisıları ve erittigin cikolatayıda ekle karıştır ve aldığı kadar yulaf kepeği ekle karıştır kaşikla,kek hamurundan biraz hallice olunca kaşıkla yağlı kağıt serdigin fırın tepsisine koy ,180derece ısıtılmış firinda 10 bilemedin 15 dakikada pişiyor.
Afiyet olsun:KK36:

Ayy hiçbirini yiyemiyorum bunların :D:D:D
Neyse afiyet olsun sana canım

Çok can yakan egzersizleri vardı ya. Bir ara yeltenmiştim.

Ben de biliyorum bikaç egzersiz ama keşke bide yapan olsa :D

Back