- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ayni ben. Ben 68im kalca olcum 3 haneli sayiya 12 eklersen ortaya cikar. OfffBenim annem 58 kilo yaa ama o da alınca alttan alır ben de ona çekmişim
Şuan 70 kiloyum kalça ölçümü söylersem dudagınız ucuklar
Hayirli olsun o zaman. Guzel günlerde kullanin..ayy kapalılarada çok güzel uzun seyler vardı.ben güzel buldgum herseyi aldım kime denk gelirse diye.üzerinde 50 tl yazıyordu bir kazak tek kalmış küçük beden hemen aldım birine olur
Hos geldin matmazel ne yapiyosun??hooopppppppppp ben geldimmm
Hos geldin matmazel ne yapiyosun??
bilgece defacto dada sevenhill dede istediğim kıyafeti bulurum ben özellikle lcw da uzunetek uzunkollu bluz çok seçenek varYa ben kapaliyim ya kendime bulamıyorum oyle yerlerde maalesef
Aaa ayni ben. Ben 68im kalca olcum 3 haneli sayiya 12 eklersen ortaya cikar. Offf
bilgece defacto dada sevenhill dede istediğim kıyafeti bulurum ben özellikle lcw da uzunetek uzunkollu bluz çok seçenek var
batan rodi mood değilmi
Oh ne guzel guzelcene bir dinlenirsin artik. Ben de iyiyim sukur oturuyorum vallaiyiyim talı bilgecim ev işlerimiz bitti rahatladım valla oh dinlenme zamanı sen nasılsın
Ya ama oralar hic benim tarzim degil maalesef.bilgece defacto dada sevenhill dede istediğim kıyafeti bulurum ben özellikle lcw da uzunetek uzunkollu bluz çok seçenek var
Ahh kalcadasim gel bi sarilayimBenimkine de 13 ekle
dediğin gibi tarz meselesi sporumsu seviyom benOh ne guzel guzelcene bir dinlenirsin artik. Ben de iyiyim sukur oturuyorum valla
Ya ama oralar hic benim tarzim degil maalesef.
Ahh kalcadasim gel bi sarilayim
Hi evet ben de oyle giymiyorum. Daha hanim hanimcik dermisim.dediğin gibi tarz meselesi sporumsu seviyom ben
kızlar sitemi agır benim pc mi ay kaplumbaga gibiyim şuan
ben istemiyorum zaten bi etek bi gömlekle gidecektim ama eşimin ısrarı var gerekirse kendine hiçbişey almayacakmışBen bilmiuorum ama maddi imkanınız çok kisitliysa ve eger bu sebeple borca girecekseniz alma derim canim..
sagol canım belk@bayanumutlu etesettür modanisa sefamerve öxellikle keseye uygun tozlu giyimin sitelerini öneririm