• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Benim annem 58 kilo yaa :KK53: ama o da alınca alttan alır ben de ona çekmişim
Şuan 70 kiloyum kalça ölçümü söylersem dudagınız ucuklar :KK70:
Aaa ayni ben. Ben 68im kalca olcum 3 haneli sayiya 12 eklersen ortaya cikar. Offf :KK61:

ayy kapalılarada çok güzel uzun seyler vardı.ben güzel buldgum herseyi aldım kime denk gelirse diye.üzerinde 50 tl yazıyordu bir kazak tek kalmış küçük beden hemen aldım birine olur
Hayirli olsun o zaman. Guzel günlerde kullanin..

iyiyim talı bilgecim ev işlerimiz bitti rahatladım valla oh dinlenme zamanı sen nasılsın
Oh ne guzel guzelcene bir dinlenirsin artik. Ben de iyiyim sukur oturuyorum valla :-)

bilgece defacto dada sevenhill dede istediğim kıyafeti bulurum ben özellikle lcw da uzunetek uzunkollu bluz çok seçenek var
Ya ama oralar hic benim tarzim degil maalesef. :KK66:

Benimkine de 13 ekle :KK70:
Ahh kalcadasim gel bi sarilayim :KK70::KK70::KK70:

Ben bilmiuorum ama maddi imkanınız çok kisitliysa ve eger bu sebeple borca girecekseniz alma derim canim..
ben istemiyorum zaten bi etek bi gömlekle gidecektim ama eşimin ısrarı var gerekirse kendine hiçbişey almayacakmış

Back