• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bildiğin silmişsin Bilgece, içeriği boşaltıp mesaj tekrarı yazmışsın, Kazen'e inceletebilirsin, özellikle o mesaj sonrası 3 sayfa ve mesaj öncesi 3 sayfa olarak taradım banlamadan önce, acaba mesaj tekrarı mıydı diye, ki mesaj tekrarı bile olsa bize bildirmeniz lazım hata olmaması için, neyse tam 6 sayfa inceledim ama o mesajın aynısı yoktu, yazıp silmişsin. Bildirildiğinde senin mesajında "Mesaj Tekrarı:)) " aynen bu yazıyordu, ben işlem yaparken titizimdir, hata yapmamak için kılı 40 yararım.
Yaptığın silme işlemi orda, yapılan bildirim ortada, hepsi bende kayıtlı, kendiliğinden silinmiş olsa Mesaj Tekrarı :)) diye bir içerikte olmazdı içinde.

Neyse can sağlığı olsun, bana sorsaydın banın açılınca mesajı gösterirdim, sordurttuğun arkadaşlarına detayda sordurtsaydın hangi mesajla ilgili işlem yaptığımı da söylerdim, hep söylediğim gibi:KK14:

Dark_Paradise,
Düzenle butonu içerik silmek, değiştirmek için konulmadı zaten, imla hatalarını düzenleyin diye konuldu, burda x üye küfür eder sonra silip yerine başka birşey yazar hiçbirşey olmamış gibi yorumlara devam eder, işte bu tip şeyler olmasın diye mesaj tekrarı bile olsa silme, içeriği değiştirme yapmak yasak, var olan içerikte Yazım hataları varsa o düzenlensin ya da bazen bende yapıyorum, aynı içeriği koruyarak ilave etmem gereken birşey oluyor, onu ilave ediyorum, böyle yaptığınızda bir yaptırımı yok.

E peki abla, burda bir hata oldugu görülüyor acaba teknik bir ariza mi oldu, acaba cift mesaj attigini gordu de mi boyle oldu diye bana da sormaniz gerekmez miydi? Sonucta ben oraya "mesaj tekrari" yazmissam elbette ayni mesaji bir onceki sayfaya falan gonderdigimi sanmisim da boyle bir sey yazmışım. Eger direk silme niyetim olsaydi "mesaj tekrari" yazmazdim ben oraya. Siz direk banladiniz beni, eger ben kontrol etseydim kendim derdim 'mesaj tekrari sanmisim ama degilmis yanlislikla silmisim geri yukler misiniz', diye. Sonucta ben oraya kötü bir sey yazmamisim ki neden sileyim?
Ayrica bdv'de herkes bunu yapiyor.
Hatta bir uye mesaji yolluyordu sonra siliyordu ve butun mesajlarinda bunu yapti, ben kibledim ama banlanmadi. Ki o bilerek siliyordu, ben ise oraya "mesaj tekrarı :))" yazmissam bilerek silmemisimdir.
Banimin acilmasi iyi oldu çünkü hala haksiz bir ban oldugu fikrindeyim hic olmazsa uyarilabilirdim..
O eski icerik silme dedigin mesajda da icerigin hepsini silmedim sadece alinti yaptigim kisiyi alintilamaktan vazgecip alintiyi duzenledim ve bunun icin de 9 gün yedim ve yine uyarilmadan. E surekli boyle birileri acigimi arayip en küçük seyimi kiblemeye devam edecekse ki kimler oldugunu sen goruyorsun "benimle tartisma yasamis" olanlarsa eger bilerek acigimi aradiklarini farkettiginde beni banlamak yerine artik bu kin bitmedi mi diye uyarmak ve ortami ilimli tutmak gerekmez mi abla? Yönetimin amaclarindan biri de bu degil midir?
Mesela ben birini kiblemekten korkuyorum, çünkü yonetim 'sert' mesaj atiyor bana aninda.. Bence ben bunu haketmiyorum. Ben de burdaki herkes gibi bir uyeyim, kimseyle alip veremedigim yok; ve eglenmek, vakit gecirmek icin buraya giriyorum. Bana bu hakki Kazen Kazen 'in verdigini düşünüyorum. Sonucta kadinlara özel bir forum ve ben de bir kadinim, buraya girip eglenmek benim de hakkim..

Ek olarak ben arkadaslarima neden banlandigimi sordurtmadim ki bu topikte kimseyle telde falan gorusmuyoruz. Kendileri size sordular..

• Beğen
Reactions: K_G
kızlar kaynımın 4 eylülde düğünü var elimiz dar diye abiye almak istememiştim ama dün eşim abiye giy sonçta yengesin hemde elti herkesin gözü sende olacak abiye giymeni bende istemiyordum göze batıp dikkat çekme diye ama annem şıkıştırdı fatma ya abiye al o da giyecek dayılarının amcanın kızları bile almış fatma ya daha münasip demiş şoklardayım neyse konyada kapalı hanımlar için abiye satan ucuz bildiğiniz yerler varmı bütçemiz kısıtlı

kızlar kaynımın 4 eylülde düğünü var elimiz dar diye abiye almak istememiştim ama dün eşim abiye giy sonçta yengesin hemde elti herkesin gözü sende olacak abiye giymeni bende istemiyordum göze batıp dikkat çekme diye ama annem şıkıştırdı fatma ya abiye al o da giyecek dayılarının amcanın kızları bile almış fatma ya daha münasip demiş şoklardayım neyse konyada kapalı hanımlar için abiye satan ucuz bildiğiniz yerler varmı bütçemiz kısıtlı

Sevindim canım bence de giymen gerekir. Ama bir fikrim yok konyayla ilgili malesef.

Ben bilmiuorum ama maddi imkanınız çok kisitliysa ve eger bu sebeple borca girecekseniz alma derim canim..

E peki abla, burda bir hata oldugu görülüyor acaba teknik bir ariza mi oldu, acaba cift mesaj attigini gordu de mi boyle oldu diye bana da sormaniz gerekmez miydi? Sonucta ben oraya "mesaj tekrari" yazmissam elbette ayni mesaji bir onceki sayfaya falan gonderdigimi sanmisim da boyle bir sey yazmışım. Eger direk silme niyetim olsaydi "mesaj tekrari" yazmazdim ben oraya. Siz direk banladiniz beni, eger ben kontrol etseydim kendim derdim 'mesaj tekrari sanmisim ama degilmis yanlislikla silmisim geri yukler misiniz', diye. Sonucta ben oraya kötü bir sey yazmamisim ki neden sileyim?
Ayrica bdv'de herkes bunu yapiyor.
Hatta bir uye mesaji yolluyordu sonra siliyordu ve butun mesajlarinda bunu yapti, ben kibledim ama banlanmadi. Ki o bilerek siliyordu, ben ise oraya "mesaj tekrarı :))" yazmissam bilerek silmemisimdir.
Banimin acilmasi iyi oldu çünkü hala haksiz bir ban oldugu fikrindeyim hic olmazsa uyarilabilirdim..
O eski icerik silme dedigin mesajda da icerigin hepsini silmedim sadece alinti yaptigim kisiyi alintilamaktan vazgecip alintiyi duzenledim ve bunun icin de 9 gün yedim ve yine uyarilmadan. E surekli boyle birileri acigimi arayip en küçük seyimi kiblemeye devam edecekse ki kimler oldugunu sen goruyorsun "benimle tartisma yasamis" olanlarsa eger bilerek acigimi aradiklarini farkettiginde beni banlamak yerine artik bu kin bitmedi mi diye uyarmak ve ortami ilimli tutmak gerekmez mi abla? Yönetimin amaclarindan biri de bu degil midir?
Mesela ben birini kiblemekten korkuyorum, çünkü yonetim 'sert' mesaj atiyor bana aninda.. Bence ben bunu haketmiyorum. Ben de burdaki herkes gibi bir uyeyim, kimseyle alip veremedigim yok; ve eglenmek, vakit gecirmek icin buraya giriyorum. Bana bu hakki Kazen Kazen 'in verdigini düşünüyorum. Sonucta kadinlara özel bir forum ve ben de bir kadinim, buraya girip eglenmek benim de hakkim..

Ek olarak ben arkadaslarima neden banlandigimi sordurtmadim ki bu topikte kimseyle telde falan gorusmuyoruz. Kendileri size sordular..
:KK70::KK70:
Bilgece sen kurallara uy yeterli, seni senle husumeti olan biri değil, kuralları bilen biri bildirdi.
Uyarmak modların görevi değildir, üyeler kurallara uymalıdır, içerik silen kimse pas geçilmedi Hoppa

Size iyi sohbetler, şimdi girdim siteye, bir topikte olay çıkmış, onu incelemem lazım:KK3:

Nasil güveniyorsun peki?? Ne bileyim bama sanki olmayacakmis gibi geliyor. .

Kıyafetin vucudu sardıgı kısımla ilgili beden tablosu veriyorlar bedeni ona gore seciyorsun. Mesela belden oturmalı kalçadan bollaşan elbiselerde bel ölçüsünü veriyorlar.
Benim genel olarak kalça problemim oldugu için kalçadan oturan modelleri seçmiyorum belden oturan belden aşağısı bollaşan modelleri seçiyorum öyle olunca oturmama sorunu olmuyor. Boy tadilatı gerekiyor sadece.

Bak haftasonu olan dugun için şunu aldım netten ve tam oturdu.

http://www.modagram.com/abiye-elbise/modagram-evonna-elbise/detay/76969/347255

Kıyafetin vucudu sardıgı kısımla ilgili beden tablosu veriyorlar bedeni ona gore seciyorsun. Mesela belden oturmalı kalçadan bollaşan elbiselerde bel ölçüsünü veriyorlar.
Benim genel olarak kalça problemim oldugu için kalçadan oturan modelleri seçmiyorum belden oturan belden aşağısı bollaşan modelleri seçiyorum öyle olunca oturmama sorunu olmuyor. Boy tadilatı gerekiyor sadece.

Bak haftasonu olan dugun için şunu aldım netten ve tam oturdu.

http://www.modagram.com/abiye-elbise/modagram-evonna-elbise/detay/76969/347255

Bende çoğu kıyafetimi netten alıyorum
çok uyguna güzel modeller denk geliyor.
Beden genelde uyuyor olmadıgında da iade hakkın var. @Bilgece

Kizlar oyle de sanirim guvenemiyorum yine de :KK70::KK70: ben gidip magaza magaza dolasmayi cok seviyorum :KK70:
Ayrica kedi annesi elbisen harika gule gule giy

Back