- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Himm o zaman giy bosver. Ama cok guzel ol bence.. farkli ol..ben istemiyorum zaten bi etek bi gömlekle gidecektim ama eşimin ısrarı var gerekirse kendine hiçbişey almayacakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm o zaman giy bosver. Ama cok guzel ol bence.. farkli ol..ben istemiyorum zaten bi etek bi gömlekle gidecektim ama eşimin ısrarı var gerekirse kendine hiçbişey almayacakmış
Tünaydın kızlar nasılsınız iyi bari konu tuvaletten modaya gelmiş bugün
@Bilgece nacizane fikrim kıyafetlerini diktirmen hem daha hesaplı hemde istediğin modeli diktiriyorsunben kumaşıda pazardan alıyorum çok kalite kumaşlar var hemde çok ucuz
Ya Stilistlik değil ama dikişi bende çok istiyorum,çocuğun yokken git Öğren ben şimdilik gidemiyorum benim annem beyaz iş öğretmeni dikişde biliyor ben küçükken herşeyimi dikerdişimdide gelinlik işi yapıyor çok sinir oluyorum böle evde oturmayaYa nazcim ben stilistlik.kursuna gidiyorum zaten amacim ilerde kendi markami olusturmak. Bu eylulde dikise de yazilip dikmeyi ogrneip kendim evde dikicem insallah. Dedigin gibi daha iyi..
Evet evet cocugum yokken ogreneyim zaten esimin arkadasi var kumasci. Kumaslari da ondan alirim uyguna sonra baslarim dikmeyeYa Stilistlik değil ama dikişi bende çok istiyorum,çocuğun yokken git Öğren ben şimdilik gidemiyorum benim annem beyaz iş öğretmeni dikişde biliyor ben küçükken herşeyimi dikerdişimdide gelinlik işi yapıyor çok sinir oluyorum böle evde oturmaya
Soyle bakalim..Kizlar ya birşey dicem
Evet evet cocugum yokken ogreneyim zaten esimin arkadasi var kumasci. Kumaslari da ondan alirim uyguna sonra baslarim dikmeye
Soyle bakalim..
efendikkkkkızlaaarrrrrrr
kızlaaarrrrrrr
E Allahin sevilen kuluymussun daha ne olsun. Gormussun onlemini al derim..Ya ben bi dua ettim oldu o dua.
Ama sonra hatirladim ki o duayi ederken ben.
-eğer kötü birşey varsa boyle olsun diye.
Ama sonra aklıma geldi.
Simdi içim kötü
slm kızlarrrr
ay ne duasıı dadlummYa ben bi dua ettim oldu o dua.
Ama sonra hatirladim ki o duayi ederken ben.
-eğer kötü birşey varsa boyle olsun diye.
Ama sonra aklıma geldi.
Simdi içim kötü
Yeess beybi
E Allahin sevilen kuluymussun daha ne olsun. Gormussun onlemini al derim..
hosbuldukk canım nasılsınn bu arada yaslar kactı (slm)Len hoşgeldin
ay ne duasıı dadlumm
hosbuldukk canım nasılsınn bu arada yaslar kactı (slm)