• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ya ben 48 kiloyken belim 60 kalcam 98di . Dusun artik. Su an belim 67, kalcami hiiiic soylemeyeyim ki su an 68 kiloyum uhu uhu uhu :KK61: gerci belli etmeyen seyler giyiyorum o yuzden herkes beni zayif saniyor ama ah bi verseydim.
Al bendende o kadar 49, 5 kiloyum daha evelsi ggün olctuk belim62 kalca 92:KK57: amann ben hiç takmiyorum sağlığımız yerinde olsun herseyin başı sağlık ben hangi kiloda sagligim iyiyse o kilo iyidir yemisim ölçüsünü kalcasini hatta insallah sağlıklı bir gebelik geciriride yeniden kocaman kalcalarim olsun benanaa:KK68:

Al bendende o kadar 49, 5 kiloyum daha evelsi ggün olctuk belim62 kalca 92:KK57: amann ben hiç takmiyorum sağlığımız yerinde olsun herseyin başı sağlık ben hangi kiloda sagligim iyiyse o kilo iyidir yemisim ölçüsünü kalcasini hatta insallah sağlıklı bir gebelik geciriride yeniden kocaman kalcalarim olsun benanaa:KK68:

Ya iste ben su anki kilomdan mutlu değilim. Kendimi sağlıksız goruyorum. Yani merdiven cikamiyorum azcik yurusem hemen agriyor her tarafim. Bu yuzden hic olmazda bi 5 kilo verseydim ama nerdee :KK70:

Ben vantilatörümden ayrılamıyorum ya keşke bende cıksam gezsem biraz sıkıldım valla ama dısarısı fena
Haha benim de vantilator acik esiyor havayi da serin saniyorum ama cikmam lazim ablamin bir isi vardi gelemiyor onu halletmeliyim. Hem bugun Fatihte carsamba pazari var. Ooo en sevdigimden:KK8: ne ararsan var resmn :KK70:

Haha benim de vantilator acik esiyor havayi da serin saniyorum ama cikmam lazim ablamin bir isi vardi gelemiyor onu halletmeliyim. Hem bugun Fatihte carsamba pazari var. Ooo en sevdigimden:KK8: ne ararsan var resmn :KK70:

Kız bayılırım pazara ben ya ama aksilik gibi oturdugum yerde meyve sebze pazarı bile yok ona da razıyım halbuki.
Yarın da ben cıkcam mecbur terziye gitmem gerek düğüne ayakkabı almam gerek biraz serin olsa bari yarın

Ya iste ben su anki kilomdan mutlu değilim. Kendimi hergün 4 ksız goruyorum. Yani merdiven cikamiyorum azcik yurusem hemen agriyor her tarafim. Bu yuzden hic olmazda bi 5 kilo verseydim ama nerdee :KK70:
Verirsin ya bende bacaklarim birbirine surtuyodu biara dogumkontrol hapindan 10 kilo birden almistim hergun 4 kayısı 3 litre su yarim saat yuruyus yarim saatte evde kalca hareketleri yaptim 2 ayda 8 kilo vermistim yememdende hiç kismadim sadece kendime küçük boy tabak almıştım ondan yiyodum herseyi

[QUOTElgece, post: 42231804, member: 377773"]Haha benim de vantilator acik esiyor havayi da serin saniyorum ama cikmam lazim ablamin bir isi vardi gelemiyor onu halletmeliyim. Hem bugun Fatihte carsamba pazari var. Ooo en sevdigimden:KK8: ne ararsan var resmn :KK70:[/QUOTE]
Pazar gunu gmeden memlekette bit pazarina gittim 5 liraya elbiseler aldım:KK76:

Kız bayılırım pazara ben ya ama aksilik gibi oturdugum yerde meyve sebze pazarı bile yok ona da razıyım halbuki.
Yarın da ben cıkcam mecbur terziye gitmem gerek düğüne ayakkabı almam gerek biraz serin olsa bari yarın
Ben normalde pazarlari hiiic sevmem ama bu pazar baska, gez gez bitmiuor. Her cesit sey var. Kiyafetler ayakkabilar. Haa bi de piyasadan cok daha ucu. Azcik daha bahsedeyim de kiska. :KK53:

Verirsin ya bende bacaklarim birbirine surtuyodu biara dogumkontrol hapindan 10 kilo birden almistim hergun 4 kayısı 3 litre su yarim saat yuruyus yarim saatte evde kalca hareketleri yaptim 2 ayda 8 kilo vermistim yememdende hiç kismadim sadece kendime küçük boy tabak almıştım ondan yiyodum herseyi
Aha ayni ben. Benim de bacalar birbirine surtuyor. Cunku ben aldim hep alttan aldim. Aahhh kilolar gidinnn:KK11:

ya istanbuldaki sosyete pazarlarına gitmek istiyorum bende.nasıl çok seyler varmı.burayada geiyor haftanın bir günü

Ben normalde pazarlari hiiic sevmem ama bu pazar baska, gez gez bitmiuor. Her cesit sey var. Kiyafetler ayakkabilar. Haa bi de piyasadan cok daha ucu. Azcik daha bahsedeyim de kiska. :KK53:

Aha ayni ben. Benim de bacalar birbirine surtuyor. Cunku ben aldim hep alttan aldim. Aahhh kilolar gidinnn:KK11:

Yürüyerek mi gidiliyor aracla mı? Araçla gidiliyorsa benim de sosyete pazarım var azcık uzak ama olsun :D
Ben de hep bacaktan alıyorum kiloyu yaaa

bu arada kızlar dün defactoya gittim bir sürü tek kalmış kıyafet dökmüşler,etiketinde 30 tl yazan seyleri 5 tl ye aldım.bir sürü sey var.

Yürüyerek mi gidiliyor aracla mı? Araçla gidiliyorsa benim de sosyete pazarım var azcık uzak ama olsun :KK70:
Ben de hep bacaktan alıyorum kiloyu yaaa

Aracla gidiyorum canim ya. Yuruyerek gitsem her gün 3 gunde butun kiloyu veririm :KK70::KK70:
Niye biz boyleyiz? Niye hep altlardan?? :KK61: hep anneme cekmisim yaa

Aracla gidiyorum canim ya. Yuruyerek gitsem her gün 3 gunde butun kiloyu veririm :KK70::KK70:
Niye biz boyleyiz? Niye hep altlardan?? :KK61: hep anneme cekmisim yaa

Benim annem 58 kilo yaa :KK53: ama o da alınca alttan alır ben de ona çekmişim
Şuan 70 kiloyum kalça ölçümü söylersem dudagınız ucuklar :D

Back