- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aha yine depresyona girdim birde benden büyük ablam abim var de tam olsun, şurda kalpten giderim
Ablam varmis küçükken vefat etmiş.
Ama abim var
Ama sen daha 18lik cıtırsın munişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha yine depresyona girdim birde benden büyük ablam abim var de tam olsun, şurda kalpten giderim
Kk başında pro olmadan ölen kızÇürücizzz buralarda eltişkom
Bunun ilacı dokunmuyor ama, sindirime yardımcı oluyorpışıkkk o gazozu içmem ben hele Nuri Abinin elinden imkansız
Aaa kızımmm, sende mi buraya üyeydin Gökte ararken KK'de buldum canım yavrum benim, gel annene, uyma burdakilereYoksa mune annem mi
Hiç düşmüyor çünkü elinden
Kk başında pro olmadan ölen kız
Çürücizzz buralarda eltişkom
Hep şüpelemiyordum senin nette ne yaptığını..Aaa kızımmm, sende mi buraya üyeydin Gökte ararken KK'de buldum canım yavrum benim, gel annene, uyma burdakilere
Biraz daha baskı yaparsak kk nın sillesinide yiycigizPro yapmadılar beni
Bi anam vardı köyde büyüdüm hayatin sillesini yedim
Fonda acilarinnnn çocuğuyum
Biraz daha baskı yaparsak kk nın sillesinide yiycigiz
Bizim hiç promuz olmadı ki abiiiiii
küçük emrah
Söyleyemezdim, gizli görev ama artık itiraf ediyorum, burda müdürüm, sana terlik fırlatmamdan anlamalıydın, hiç ıskalamadan atıyordum unuttun muo zamanlardan belliydi bende müdür potansiyeli olduğuHep şüpelemiyordum senin nette ne yaptığını..
Demek bizleri mapısa iten hakim sensin. .
Sen cımbızın tadına bakmadın galiba cımbızı olmasa aslında fena tatlı biri yavAhahahah mune kiyamaz bizeee
Sen cımbızın tadına bakmadın galiba cımbızı olmasa aslında fena tatlı biri yav
1guncuk bile olmadik
Onların pro vardi bizim pro olucak paramiz yoktu hüü
Mune burda cımbızı merak eden biri var Uygulamalı göstermek istermisinCimbiz nedir ki ben kaş biyik almaya yarar saniyordum ama buradaki sivri zekalari mi avliyor onunla munis
Söyleyemezdim, gizli görev ama artık itiraf ediyorum, burda müdürüm, sana terlik fırlatmamdan anlamalıydın, hiç ıskalamadan atıyordum unuttun muo zamanlardan belliydi bende müdür potansiyeli olduğu