• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Antalya Merkez Mah :KK70:
Kanatlan meleğim yer dönersin hemen :)
Deme öyle, gelirim nüfusuna geçirmek zorunda kalırsın, sonra o melek bir anda gözüne haşin bir zebellah gibi Görünür, sen böyle Çiğ köfteler yaparsan gitmem evinden:KK70:

Birde çeşit çeşit tatlılar yapıyorsan kesin nüfsuna kayıt olurum :KK70:

Deme öyle, gelirim nüfusuna geçirmek zorunda kalırsın, sonra o melek bir anda gözüne haşin bir zebellah gibi Görünür, sen böyle Çiğ köfteler yaparsan gitmem evinden:KK70:

Birde çeşit çeşit tatlılar yapıyorsan kesin nüfsuna kayıt olurum :KK70:

Baklava kek börek pasta her türlü yapılır :D
Sen gel yeterki patron :)

El adar bebe çok hoş bi tabir olmadi ama banlanmamak uğruna susuyorum :KK70:
Askin zindanlarina gitsinler :KK70:
Divacuptan bahsettiler ben el kadarim ne bileyim kanla sanattan bahsettiler çok kötü şartlarda büyüttü bunlar beni :KK43:
Kızımla yaşıtsın:KK67: anan yaşındayım, sus bakayım:KK70: belki annen bile benden küçüktür:KK14:
Dur iki dakika depresyona gireceğim, yaş olmuş 43, ben bir dinozor'um , bir ben birde müzedeki dinozorlar:KK14: tamam depresyondan çıkabilirim:KK70:

Kızımla yaşıtsın:KK67: anan yaşındayım, sus bakayım:KK70: belki annen bile benden küçüktür:KK14:
Dur iki dakika depresyona gireceğim, yaş olmuş 43, ben bir dinozor'um , bir ben birde müzedeki dinozorlar:KK14: tamam depresyondan çıkabilirim:KK70:
Size anne diyebilir miyim?
Annemle yaşıtsınız sanırım ♡♡

Depresyonuna katki sagliyayim mi muniş :D
Annem 41 yasinda :D :D

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
Back