- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Müdürüm iş başında. .
Cadı kazanı söndürüyor![]()
![]()
Müdürüm müdürüm canim müdürümmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müdürüm iş başında. .
Cadı kazanı söndürüyor![]()
![]()
bırgun prolugunu ver deseler senı bulup boynuna asacam , alnına da bı opucuk kondururumm hemiTanisabilir miyiz
Basim bağlı ama eğer beni pro yapmak için gönlünden kopani vericeksin o bagi atarim![]()
daha slm verecektımmBen kötü sona yakalanmadan kaçıyorum, "ban"a "ban"a uyuycimiyi sohbetler kızlar, öpüldünüz hepiniz
![]()
noruyumm gelıp gıdıp sze slm verıp kacıyorumm .. zıpzıp gıbı adım cıkacakk![]()
kazenı bıle delırtmıstı
ama o asamaya ben gelır mıyım bılmıyorum![]()
sızler noruyonuzz![]()
Ben kötü sona yakalanmadan kaçıyorum, "ban"a "ban"a uyuycimiyi sohbetler kızlar, öpüldünüz hepiniz
![]()
yasım 24Zipzip (yaşlar kaç)
![]()
kaynatıoz
Avaralık başa bela![]()
Oy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurdudaha slm verecektımm
bandıra bandıra banlamadann gıt pekı
ıyı gecelerr![]()
Müdürüm müdürüm canim müdürümmm![]()
bırgun prolugunu ver deseler senı bulup boynuna asacam , alnına da bı opucuk kondururumm hemi
tanısalımm bende gelıp gıdıp slm verıp ılgı beklıyordum sızden![]()
![]()
25e girdim Zipzip yayasım 24yaslanıyozzz
senın zıpzıp![]()
gıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnceOy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurduiyi geceler, başka geyiklerde görüsürüz biz hep burdayız, mune izin verdigi sürece
![]()
Oy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurduiyi geceler, başka geyiklerde görüsürüz biz hep burdayız, mune izin verdigi sürece
![]()
gıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnce
gec buldum cabuk kaybettım
yarın burda bulusalım o zaman![]()
otuza ne kaldı valla ah ahh25e girdim Zipzip ya![]()
Ahahahaha nickim dogru yazalim lutfennnsen haaa demek sende burdasınn degılım nıkotınnn![]()
![]()
5775
Sen![]()