• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Müdürüm çiğ köfte buyur :KK52:
Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severim :kk77:
Hani nerde, hislerimle oynamayın, birde bol Acılı kebap olsa, tadından yenmez, ruhum Doğu'nun, kanım Karadeniz'in, Kalbim Ege'nin, tam bir melez:KK70:

Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severim :kk77:
Hani nerde, hislerimle oynamayın, birde bol Acılı kebap olsa, tadından yenmez, ruhum Doğu'nun, kanım Karadeniz'in, Kalbim Ege'nin, tam bir melez:KK70:

Burda müdürüm uç gel ♡♡♡
IMG-20150818-WA0021-1.jpg

Mine kimo_O yeminle hatlar karışmış burda:KK70: bir çıkıp tekrar girin, bu sefer sağ ayakla selam vererek girin:KK70:

Munecim canım yöneticimiz.
Ay lav yuuu :D
Burada çok pis şeylerden bahsettiler ahlakim bozuldu ondan böyle oldum yani .
Ateşle oynadım sana espiri yaptim.
Korkuyorum banlanmaktan :D

Offf bu ne, buna nasıl kıyarda yerim:KK43: yemesem öyle seyretsem, şuraya bak şiir gibi mübarek:kk77: oyyy çok kötü canım çekti, yanında buz gibi ayranda var mı? Dur cevap verme, kalbim dayanmaz:KK70:
Antalya Merkez Mah :D
Kanatlan meleğim yer dönersin hemen :)

Munecim canım yöneticimiz.
Ay lav yuuu :KK70:
Burada çok pis şeylerden bahsettiler ahlakim bozuldu ondan böyle oldum yani .
Ateşle oynadım sana espiri yaptim.
Korkuyorum banlanmaktan :KK70:
Ateş seni çağırıyor Catlak:KK70: geellll müdürüne gelll:KK70: ay kim bozdu ahlakını, gönder atayım zindana, el kadar bebenin ahlakıyla oynuyorlar:KK59:

Ateş seni çağırıyor Catlak:KK70: geellll müdürüne gelll:KK70: ay kim bozdu ahlakını, gönder atayım zindana, el kadar bebenin ahlakıyla oynuyorlar:KK59:

El adar bebe çok hoş bi tabir olmadi ama banlanmamak uğruna susuyorum :D
Askin zindanlarina gitsinler :D
Divacuptan bahsettiler ben el kadarim ne bileyim kanla sanattan bahsettiler çok kötü şartlarda büyüttü bunlar beni :(

Back