Deme öyle, gelirim nüfusuna geçirmek zorunda kalırsın, sonra o melek bir anda gözüne haşin bir zebellah gibi Görünür, sen böyle Çiğ köfteler yaparsan gitmem evindenAntalya Merkez Mah
Kanatlan meleğim yer dönersin hemen :)
O iş icraat
Boşver troidi
Bahane uydurma eltiş
Bana yiğen yapiysin
Müdürüm bu cadı kazanı yönetimi olmak gerçekten zor çok zor. .
Rabbim kolaylık versin. .
Ben ne zaman pro olcam. .
Deme öyle, gelirim nüfusuna geçirmek zorunda kalırsın, sonra o melek bir anda gözüne haşin bir zebellah gibi Görünür, sen böyle Çiğ köfteler yaparsan gitmem evinden
Birde çeşit çeşit tatlılar yapıyorsan kesin nüfsuna kayıt olurum
İcraatsa kocisimle aramda oliciikkk
Balona kas göz cizicem
Hangi lafı gııı?Lafi agzimdan aldin eltişkom :)
Kızımla yaşıtsınEl adar bebe çok hoş bi tabir olmadi ama banlanmamak uğruna susuyorum
Askin zindanlarina gitsinler
Divacuptan bahsettiler ben el kadarim ne bileyim kanla sanattan bahsettiler çok kötü şartlarda büyüttü bunlar beni
Yok öyle, gel yarışmalara katıl
Size anne diyebilir miyim?Kızımla yaşıtsınanan yaşındayım, sus bakayım belki annen bile benden küçüktür
Dur iki dakika depresyona gireceğim, yaş olmuş 43, ben bir dinozor'um , bir ben birde müzedeki dinozorlartamam depresyondan çıkabilirim
Kızımla yaşıtsınanan yaşındayım, sus bakayım belki annen bile benden küçüktür
Dur iki dakika depresyona gireceğim, yaş olmuş 43, ben bir dinozor'um , bir ben birde müzedeki dinozorlartamam depresyondan çıkabilirim
Bi pro olmadan kk ekranı başında ölcem
Ayıpsın ya, tatlı köpeğiniz olsun, gazozlar müessesedenYok öyle, gel yarışmalara katıltatlı yap bize, poğaça yap
Aha yine depresyona girdimDepresyonuna katki sagliyayim mi muniş
Annem 41 yasinda
Bi pro olmadan kk ekranı başında ölcem
pışıkkk o gazozu içmem benAyıpsın ya, tatlı köpeğiniz olsun, gazozlar müesseseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?