• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Haklisin benim sacim kisa ondan rahatim :-)

Ne oldu yav hangi konu?

Abla ben o mesaji niye sileyim ki? Yani ben bibibella ile ilgili yazdim ekstra duzenleyip son cumleyi ekledim. Vallahi ben silmedim. Hem neden o mesaji sileyim hic anlamadim. Kendiliginden silinmis olamaz mi? Yani silsem tamam derim ama silmedim. Haaa ya da mesaj tekrarı olmussa tekrar olan mesaji silmisimdir abla. Cunku bu mesaj silinmesi gereken bir mesaj degil ki. Hatta yazmisimdir tekrar mesaj diye..

Bildiğin silmişsin Bilgece, içeriği boşaltıp mesaj tekrarı yazmışsın, Kazen'e inceletebilirsin, özellikle o mesaj sonrası 3 sayfa ve mesaj öncesi 3 sayfa olarak taradım banlamadan önce, acaba mesaj tekrarı mıydı diye, ki mesaj tekrarı bile olsa bize bildirmeniz lazım hata olmaması için, neyse tam 6 sayfa inceledim ama o mesajın aynısı yoktu, yazıp silmişsin. Bildirildiğinde senin mesajında "Mesaj Tekrarı:)) " aynen bu yazıyordu, ben işlem yaparken titizimdir, hata yapmamak için kılı 40 yararım.
Yaptığın silme işlemi orda, yapılan bildirim ortada, hepsi bende kayıtlı, kendiliğinden silinmiş olsa Mesaj Tekrarı :)) diye bir içerikte olmazdı içinde.

Neyse can sağlığı olsun, bana sorsaydın banın açılınca mesajı gösterirdim, sordurttuğun arkadaşlarına detayda sordurtsaydın hangi mesajla ilgili işlem yaptığımı da söylerdim, hep söylediğim gibi:KK14:

@Bilgece kotu bir seyde yazmamissin ki neden sildin yazdiginio_O

Dark_Paradise,
Düzenle butonu içerik silmek, değiştirmek için konulmadı zaten, imla hatalarını düzenleyin diye konuldu, burda x üye küfür eder sonra silip yerine başka birşey yazar hiçbirşey olmamış gibi yorumlara devam eder, işte bu tip şeyler olmasın diye mesaj tekrarı bile olsa silme, içeriği değiştirme yapmak yasak, var olan içerikte Yazım hataları varsa o düzenlensin ya da bazen bende yapıyorum, aynı içeriği koruyarak ilave etmem gereken birşey oluyor, onu ilave ediyorum, böyle yaptığınızda bir yaptırımı yok.

Back