Kötü oldugunu farkettim, benden sonraMune yazmıs, valla benim espri icin girdi sandım. Tez erişime engellene, kellesi vurula diye yazıyor diye ödüm koptu
Balon bebek tüp bebek oyuncak bebek her türlü
Kötü oldugunu farkettim, benden sonraMune yazmıs, valla benim espri icin girdi sandım. Tez erişime engellene, kellesi vurula diye yazıyor diye ödüm koptu
Ama ben türkan şoray eltiş diğer kaynıma alayım 3 elti olalım. .
Ben size yapar yapar şişiririm
Tüh kaçırmışım ya espriyi, Ağalar tez kellesini alınbella-donna 'nın aaa bella duymadın mı ben Pargalı İbrahim'im kelle alır kelle veririm
Yakışır Müdürüm, kellem yolunuza amade
Tüh kaçırmışım ya espriyi, Ağalar tez kellesini alınbella-donna 'nın aaa bella duymadın mı ben Pargalı İbrahim'im kelle alır kelle veririm
Anlamadım eltişkom
Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severimMüdürüm çiğ köfte buyur
3 elti oluoz Bello sen ben
Ben hergün pasta börek yapıyoo
150 kg oluyoruz
Kapişşşş
Mine kimKimi alintilamisim beeennnn mine özür dilerim ya
Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severim
Hani nerde, hislerimle oynamayın, birde bol Acılı kebap olsa, tadından yenmez, ruhum Doğu'nun, kanım Karadeniz'in, Kalbim Ege'nin, tam bir melez
Bişe olmaz ölmüyo insanTiroidde var bende ya
Mine kimyeminle hatlar karışmış burda bir çıkıp tekrar girin, bu sefer sağ ayakla selam vererek girin
Offf bu ne, buna nasıl kıyarda yerimBurda müdürüm uç gel ♡♡♡Eki Görüntüle 1609505
Antalya Merkez MahOfff bu ne, buna nasıl kıyarda yerimyemesem öyle seyretsem, şuraya bak şiir gibi mübarek oyyy çok kötü canım çekti, yanında buz gibi ayranda var mı? Dur cevap verme, kalbim dayanmaz
Ateş seni çağırıyor CatlakMunecim canım yöneticimiz.
Ay lav yuuu
Burada çok pis şeylerden bahsettiler ahlakim bozuldu ondan böyle oldum yani .
Ateşle oynadım sana espiri yaptim.
Korkuyorum banlanmaktan
O iş icraatSeksülügüm zedelenir
Ateş seni çağırıyor Catlakgeellll müdürüne gelll ay kim bozdu ahlakını, gönder atayım zindana, el kadar bebenin ahlakıyla oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?