Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Müdürüm çiğ köfte buyur
Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severim
Hani nerde, hislerimle oynamayın, birde bol Acılı kebap olsa, tadından yenmez, ruhum Doğu'nun, kanım Karadeniz'in, Kalbim Ege'nin, tam bir melez

Çiğ köfte mi yapmayın, beni böğrümden vurmayın, çok severim
Hani nerde, hislerimle oynamayın, birde bol Acılı kebap olsa, tadından yenmez, ruhum Doğu'nun, kanım Karadeniz'in, Kalbim Ege'nin, tam bir melez

Burda müdürüm uç gel ♡♡♡

Mine kim yeminle hatlar karışmış burda bir çıkıp tekrar girin, bu sefer sağ ayakla selam vererek girin

Munecim canım yöneticimiz.
Ay lav yuuu
Burada çok pis şeylerden bahsettiler ahlakim bozuldu ondan böyle oldum yani .
Ateşle oynadım sana espiri yaptim.
Korkuyorum banlanmaktan

Offf bu ne, buna nasıl kıyarda yerim yemesem öyle seyretsem, şuraya bak şiir gibi mübarek oyyy çok kötü canım çekti, yanında buz gibi ayranda var mı? Dur cevap verme, kalbim dayanmaz
Antalya Merkez Mah
Kanatlan meleğim yer dönersin hemen :)

Munecim canım yöneticimiz.
Ay lav yuuu
Burada çok pis şeylerden bahsettiler ahlakim bozuldu ondan böyle oldum yani .
Ateşle oynadım sana espiri yaptim.
Korkuyorum banlanmaktan
Ateş seni çağırıyor Catlak geellll müdürüne gelll ay kim bozdu ahlakını, gönder atayım zindana, el kadar bebenin ahlakıyla oynuyorlar

Ateş seni çağırıyor Catlak geellll müdürüne gelll ay kim bozdu ahlakını, gönder atayım zindana, el kadar bebenin ahlakıyla oynuyorlar

El adar bebe çok hoş bi tabir olmadi ama banlanmamak uğruna susuyorum
Askin zindanlarina gitsinler
Divacuptan bahsettiler ben el kadarim ne bileyim kanla sanattan bahsettiler çok kötü şartlarda büyüttü bunlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…