- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
hosgeldin tatlim bizi bilmiyor musun geyikte bir numarayizAlt tarafı 48 saat girmedim ne olmus burası böyle 460 sayfa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin tatlim bizi bilmiyor musun geyikte bir numarayizAlt tarafı 48 saat girmedim ne olmus burası böyle 460 sayfa
arada çok fark göremedim mune ben şimdi 10 dk zaten mesaj düzenleme hakkımız yok mu 10 dk sonra zaten site izin vermiyor mu merak ettiğim için soruyorum yaniBilgece,
hayatım sen düzenlediğin ses dosyası değil, bibibellayla ilgili yazdığın mesajı sildiğin için banlanmıştın, yani bildiren arkadaş doğru bir bildirim yapmıştı, ben haksız ceza vermem
Bak bildiren mesaj bu: içerik var mı gülüm?
Bilgece
En Bilge Üye
Beğenildi:
21.981
Ödül Puanları:
318
Mesaj tekrari :)
Forum:
Oyun bölümü
İçeriğe Git
Sildiğin mesajın geri getirilmiş içeriği de bu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...linti-yapmayalim.845754/page-98#post-42105972
İçerik silmenin yasak olduğunu biliyorsun, bir kere daha böyle bir ceza almıştın bir daha yapmam abla demiştin hatırlarsın, aynı şeyi yapmışsın yine, yani ortada yapılan bir kural dışılık var
Neyse umarım içerik silemezsin artık.
Hoşbulduk tatlım, valla özledim be 48 saatte geyiginize doyum olmazhosgeldin tatlim bizi bilmiyor musun geyikte bir numarayiz
umuma açık tuvaletler mikroplar derdin varsa seninde yazgitsinKonumuz çişmi? Ona göre yorum yapacagım
ben ornek verdim 2 hafta degilse 10 gun kesin vardir.. benim sacim kivircik cok ozen istiyor o yuzden 2-3 gunde bir yikarim ama vucut her sabah
Ne oldu yav hangi konu?Üzüm yemeye değil bağcı dövmeye gelmişler
Abla ben o mesaji niye sileyim ki? Yani ben bibibella ile ilgili yazdim ekstra duzenleyip son cumleyi ekledim. Vallahi ben silmedim. Hem neden o mesaji sileyim hic anlamadim. Kendiliginden silinmis olamaz mi? Yani silsem tamam derim ama silmedim. Haaa ya da mesaj tekrarı olmussa tekrar olan mesaji silmisimdir abla. Cunku bu mesaj silinmesi gereken bir mesaj degil ki. Hatta yazmisimdir tekrar mesaj diye..Bilgece,
hayatım sen düzenlediğin ses dosyası değil, bibibellayla ilgili yazdığın mesajı sildiğin için banlanmıştın, yani bildiren arkadaş doğru bir bildirim yapmıştı, ben haksız ceza vermem
Bak bildiren mesaj bu: içerik var mı gülüm?
Bilgece
En Bilge Üye
Beğenildi:
21.981
Ödül Puanları:
318
Mesaj tekrari :)
Forum:
Oyun bölümü
İçeriğe Git
Sildiğin mesajın geri getirilmiş içeriği de bu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...linti-yapmayalim.845754/page-98#post-42105972
İçerik silmenin yasak olduğunu biliyorsun, bir kere daha böyle bir ceza almıştın bir daha yapmam abla demiştin hatırlarsın, aynı şeyi yapmışsın yine, yani ortada yapılan bir kural dışılık var
Neyse umarım içerik silemezsin artık.
@Bilgece kotu bir seyde yazmamissin ki neden sildin yazdigini
umuma açık tuvaletler mikroplar derdin varsa seninde yazgitsin
ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani
nerde oturuyorsun ki canım valla ben benden büyük gördüğüm her allahın kuluna yer vermekten hiç oturmuşluğum olmaz binince rahat edemiyorum alıştım boşsa bile ayakta gidiyordum bir ara ya birdekaç aylık hamilesin ben bir kadına yer vermiştim hamile sanıp kadın hamile değilmiş birde rezil olmuştum bana niye yer veriyorsun ya falan diyip çemkirdiydi
Çiş, tuvalet, pedler, saçlarKonumuz çişmi? Ona göre yorum yapacagım
bencede kötü bişeyde yazmamış sanki kafam basmadı bu duruma@Bilgece kotu bir seyde yazmamissin ki neden sildin yazdigini
Ben umuma açık tuvalete gidince psikolojik olarak işeyemiyorum 27 yıllık hayatımda saysan bi elin parmaklarını gecmez. ilkokuldaylen, evde tuvalete gitmek icin okuldan kaçardımumuma açık tuvaletler mikroplar derdin varsa seninde yazgitsin
Tabi 2 gün girmezsen, bütün geyikleri tüketip konunun buraya gelmesi cok normal tatlımÇiş, tuvalet, pedler, saçlar
Her türlü iğrençlik var şu an burada.
Ben intihar etmiştim suan büyük ihtimalleValla ben de tam oturmadan,nişan alıp yapıyorum. Geçenlerde popomu örümcek ısırmış. Alerjim var ısırıklara. 3 gündür dötüme don giyemiyorum.
Mikrobu geçtim, örümceği seçtim!
sirke mi değişikmiş ama manttıklıAyy aynen klozet cok pis. Ben gitmem hayatta. Ki yanimda sirke tasirim.eger cok mecbur kalirsam diye..
yok artık ya ilginçkiz gecen ne gordum bi alet cikmis kadinlarda ayakta iseyebiliyormus artik diye kadin erkek esittir tamamda bunlar bildigin abartiyor yav
Valla ben de tam oturmadan,nişan alıp yapıyorum. Geçenlerde popomu örümcek ısırmış. Alerjim var ısırıklara. 3 gündür dötüme don giyemiyorum.
Mikrobu geçtim, örümceği seçtim!
ay yok ya ben bile ayakta zor duruyorum bazen şoförler çok deli sürüyor sana yer verseler iyiymiş tabi insanlık kalmadı yaost: 42224483, member: 521675"]ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani
Bende hep veririm.agzım burnumda öteki ay doğrurum herhalde.bön bön bakıyolar.aman istemedim zaten yerlerini ama düşme tehlikesi yasadım.konyada ooturyorum.işte ne insanlar var iyilik yaparsın yaranılmaz
Ben intihar etmiştim suan büyük ihtimalle