• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bilgece,
hayatım sen düzenlediğin ses dosyası değil, bibibellayla ilgili yazdığın mesajı sildiğin için banlanmıştın, yani bildiren arkadaş doğru bir bildirim yapmıştı, ben haksız ceza vermem:KK66:
Bak bildiren mesaj bu: içerik var mı gülüm?
Bilgece
En Bilge Üye
16.238

Beğenildi:

21.981

Ödül Puanları:

318
Mesaj tekrari :)
Forum:

Oyun bölümü
İçeriğe Git

Sildiğin mesajın geri getirilmiş içeriği de bu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...linti-yapmayalim.845754/page-98#post-42105972

İçerik silmenin yasak olduğunu biliyorsun, bir kere daha böyle bir ceza almıştın bir daha yapmam abla demiştin hatırlarsın, aynı şeyi yapmışsın yine, yani ortada yapılan bir kural dışılık var:KK66:
Neyse umarım içerik silemezsin artık.
arada çok fark göremedim mune ben şimdi 10 dk zaten mesaj düzenleme hakkımız yok mu 10 dk sonra zaten site izin vermiyor mu merak ettiğim için soruyorum yani :KK64:

ben ornek verdim 2 hafta degilse 10 gun kesin vardir.. benim sacim kivircik cok ozen istiyor o yuzden 2-3 gunde bir yikarim ama vucut her sabah

Haklisin benim sacim kisa ondan rahatim :-)

Üzüm yemeye değil bağcı dövmeye gelmişler
Ne oldu yav hangi konu?

Bilgece,
hayatım sen düzenlediğin ses dosyası değil, bibibellayla ilgili yazdığın mesajı sildiğin için banlanmıştın, yani bildiren arkadaş doğru bir bildirim yapmıştı, ben haksız ceza vermem:KK66:
Bak bildiren mesaj bu: içerik var mı gülüm?
Bilgece
En Bilge Üye
16.238

Beğenildi:

21.981

Ödül Puanları:

318
Mesaj tekrari :)
Forum:

Oyun bölümü
İçeriğe Git

Sildiğin mesajın geri getirilmiş içeriği de bu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...linti-yapmayalim.845754/page-98#post-42105972

İçerik silmenin yasak olduğunu biliyorsun, bir kere daha böyle bir ceza almıştın bir daha yapmam abla demiştin hatırlarsın, aynı şeyi yapmışsın yine, yani ortada yapılan bir kural dışılık var:KK66:
Neyse umarım içerik silemezsin artık.
Abla ben o mesaji niye sileyim ki? Yani ben bibibella ile ilgili yazdim ekstra duzenleyip son cumleyi ekledim. Vallahi ben silmedim. Hem neden o mesaji sileyim hic anlamadim. Kendiliginden silinmis olamaz mi? Yani silsem tamam derim ama silmedim. Haaa ya da mesaj tekrarı olmussa tekrar olan mesaji silmisimdir abla. Cunku bu mesaj silinmesi gereken bir mesaj degil ki. Hatta yazmisimdir tekrar mesaj diye..

ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani:KK57:

nerde oturuyorsun ki canım :KK57: valla ben benden büyük gördüğüm her allahın kuluna yer vermekten hiç oturmuşluğum olmaz binince rahat edemiyorum alıştım boşsa bile ayakta gidiyordum bir ara:KK70: ya birdekaç aylık hamilesin ben bir kadına yer vermiştim hamile sanıp kadın hamile değilmiş birde rezil olmuştum bana niye yer veriyorsun ya falan diyip çemkirdiydi:KK70::KK70:

ost: 42224483, member: 521675"]ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani:KK57:

nerde oturuyorsun ki canım :KK57: valla ben benden büyük gördüğüm her allahın kuluna yer vermekten hiç oturmuşluğum olmaz binince rahat edemiyorum alıştım boşsa bile ayakta gidiyordum bir ara:KK70: ya birdekaç aylık hamilesin ben bir kadına yer vermiştim hamile sanıp kadın hamile değilmiş birde rezil olmuştum bana niye yer veriyorsun ya falan diyip çemkirdiydi:KK70::KK70:[/QUOTE]
Bende hep veririm.agzım burnumda öteki ay doğrurum herhalde.bön bön bakıyolar.aman istemedim zaten yerlerini ama düşme tehlikesi yasadım.konyada ooturyorum.işte ne insanlar var iyilik yaparsın yaranılmaz :KK70:

Ben de ilkokulda dışarıda çişimi yapmazdım. Şimdi tuttuğumda idrar yollarım yanıyor.
Pis de olsa tutmak daha zararlı olabilir hatunlar.

Ayy aynen klozet cok pis. Ben gitmem hayatta. Ki yanimda sirke tasirim.eger cok mecbur kalirsam diye..
sirke mi değişikmiş ama manttıklı:KK57:

kiz gecen ne gordum bi alet cikmis kadinlarda ayakta iseyebiliyormus artik diye:KK57: kadin erkek esittir tamamda bunlar bildigin abartiyor yav
yok artık ya ilginç:KK70:

Valla ben de tam oturmadan,nişan alıp yapıyorum. Geçenlerde popomu örümcek ısırmış. Alerjim var ısırıklara. 3 gündür dötüme don giyemiyorum.

Mikrobu geçtim, örümceği seçtim!

geçmiş olsun sana ya:KK51: bende mecbur kalmazsam girmiyorum zaten öyle bir potansiyelim var akşama girmesemde oluyor yani:KK53::KK53:
ost: 42224483, member: 521675"]ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani:KK57:

Bende hep veririm.agzım burnumda öteki ay doğrurum herhalde.bön bön bakıyolar.aman istemedim zaten yerlerini ama düşme tehlikesi yasadım.konyada ooturyorum.işte ne insanlar var iyilik yaparsın yaranılmaz :KK70:
ay yok ya ben bile ayakta zor duruyorum bazen şoförler çok deli sürüyor sana yer verseler iyiymiş tabi insanlık kalmadı ya :KK17:

Valla Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla ben kotu bir sey de yazmamisim mesaji silmem. Telefonumda bu aralar sorunlar var yazi stilimden de belli. Buyuk ihtimalle mesaj tekrari olmustur. Ben silip de ne yazmisim anlamadim ki. Yani su an bakiyorum acaba cift mesaj olarak gordum de acaba tel mi bana oyun oynadi valla anlamadim..

Back