- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Amin canım inşallahAllah onlari oyle seviyormus ki naz bence bu sebepten. Allah bize hep boyle firsatlar yaratir insallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahAllah onlari oyle seviyormus ki naz bence bu sebepten. Allah bize hep boyle firsatlar yaratir insallah..
iyiyim sukur sen nasilsin?Dark_Paradise ne zamandir konusamiyoruz ne yapiyorsunuz
Ben bunu biliyodum aslında. Umumi tuvaletten cıkarken havlu kağıt yada ıslak mendille tutuyorum kapıyı
Teşekkür ederim. :))
Hatunlar.
Trt hd de temizlik hastaları adlı bir belgesel var.
Mikrop ölçer bir cihaz var ellerinde. Ve umumi tuvaletleri o cihazla test ediyorlar. 500 altı sonuç, orada yemek yenebilir demek.
Klozetin üstünde sayı 600 küsürdü, kapı kolunda 4500 küsür.
Evet, bunu ben de yapıyorum. :)Ben bunu biliyodum aslında. Umumi tuvaletten cıkarken havlu kağıt yada ıslak mendille tutuyorum kapıyı
mikroplar basini kemirsin.. boyleleri cok ya ter kokar iki pafum fis fis mis gibi oldum havalarinda geziyorlarEvet, bunu ben de yapıyorum. :)
Dedikodu biraz. Hemcinslerimiz çok pisler ya. Kadın tuvaletten çıkmış, elini yıkamadan önce saçlarını düzeltiyor mesela. Nasıl iğreniyorum anlatamam. Baksan dışarıdan şık şıkıdım bakımlı bir kadın. Ama temiz değil. O saçların içi mikrop doludur.
Sorma ya. Hele o klozetin üzerine işeyenler yokmu beni benden alıyor. Benim kızım bile öğrenmiş put gibi duruyor tuvalete girince ben,o kadar söylemişim ki elleme,dokunma diyeEvet, bunu ben de yapıyorum. :)
Dedikodu biraz. Hemcinslerimiz çok pisler ya. Kadın tuvaletten çıkmış, elini yıkamadan önce saçlarını düzeltiyor mesela. Nasıl iğreniyorum anlatamam. Baksan dışarıdan şık şıkıdım bakımlı bir kadın. Ama temiz değil. O saçların içi mikrop doludur.
Evet, bunu ben de yapıyorum. :)
Kalitesiz bir sigara da içti mi, tam olur kokusu.mikroplar basini kemirsin.. boyleleri cok ya ter kokar iki pafum fis fis mis gibi oldum havalarinda geziyorlar
Nasıl tutturamıyorlar deliği acaba.Sorma ya. Hele o klozetin üzerine işeyenler yokmu beni benden alıyor. Benim kızım bile öğrenmiş put gibi duruyor tuvalete girince ben,o kadar söylemişim ki elleme,dokunma diye
Toto yıkamak kötü bir şeymiymiş ki ispatlıyorlar ayol.Aaa aynen. Ozellikle universitede ilk karsilastim bu durumla. La tuvaletten her cikan ilk once sacina dokunuyordu. Bu ne ya diyordum.
Sonra anladim megersem iste biz totomuzu yikamadik yanlis anlasilmasin imajiymis bu. Allahim sanki guzel bi sey. Iyy lan sen dokunmadin da totosuna dokunan o kapiyi aciyor. Uff igrenc
bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya huKalitesiz bir sigara da içti mi, tam olur kokusu.
Nasıl tutturamıyorlar deliği acaba.
Onlara gore oyleymis canim. Bizim restorantimiz var. Esim diyor ki bir kadin bu kadar mi pis olur. Gorsen cok moderndir kokostur ama tuvalette bir sifon çekmez pedini sarmadan yere yatar. Elini yikamadan cikar.Toto yıkamak kötü bir şeymiymiş ki ispatlıyorlar ayol.
Iyy o ne be?bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu
ay midem bulandı hayal ettimde çok zorunda kalmadıkça dışarılarda tuvalete girmem ben ama klozetten daha çok çekiniyorum ya bana daha pismiş gibi geliyor birde aslında kadınlar daha temiz olması gerekirken nedense en pis tuvaletler kadınlarınki benceKizlar o klozete iseyenler var ya hani mikrop kapmayalim diye klozetin ustune cikanlar. Ulan pislik yani sen kendini dusunuyorsun da sonradan gelenleri düşün. Uyuz oluyorum ya. Temizlesen bile cikmaz o derece pislik umumi tuvaletler hele klozetler iyyy..