• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bende eskiden pecete koyardım ugrasa ugrasa sonra bide toplaması var onu.
Eczaneye girdikçe alırım stokluyorum
ya bende onu sorcaktım nerden alıyorsun diye :oops:
Bende gidemezdim

Valla bende gitmezdim saatlerce sıkardım ama hamile olunca adım bası tuvaletim geliyor.o yüzden dısarı cıkmıyorum fazla
seninki daha zor hem tehlikeli allah korusun her türlü mikrop kaparsın falan dikkat et:KK66:

Bugünki konu da çok enteresan :KK53:ben dışarda wc gitmem bunu başaraliyorum:KK9:çocuklar içinde özel tekniklerim var oğlum için pet Şişe :KK70:kızım için alaturka tuvalet elimle tutuyorum:KK33:hiç bişeye değmeden elimizi yıkayıp çıkıyoz oda sabun varsa yoksa Islak mendilHoppa

Ay kızlar wc demişken size bi anımı anlatim
Bigün sinemadayız bende çişimi hiç tutamam bi damla gelse yapcam illa. Arada cıktık eşimle wc gittik o kapıda beklıyo içerdede yanyana 2wc var ikiside dolu. Sonra birinden kız cıktı elini yıkamaya gecti bende o wc ye girdim. Yan wc den fısıltılar geliyo ve biri erkek
Ama böyle panik panik konusuyolar
Sonra elini yıkayan kızın cıktıgını duyunca bunlar hemen cıktı gitti
Ben hala işiyorum bukezde eşimin sesi geliyo oğlana bagırıyo senin ne işin var kadınlar tuvaletnde terbiyesiz falan fişman diye
Ay resmen sinemada iş tutmuslar

Allah Allah dusunuyorum dusunuyorum.o mesaji neden sileyim onu dusunuyorum. Cunku bibi de okumis bana tesekkur etmis arkasindan gelen sayfada. Ben de onu begenmisim. Sildigim bir mesaji nerden okusun? Bi de kötü bir mesaj degil ben niye sileyim. Hala anlamadim ama neyse ben ses mesaji saniyordum buymus..

eczanelerde bide torbalar var, hem büyük hem küçük çiş için, arabada giderken tuvalet aramaya gerek kalmasın diye. Iğrenc bişey bence :KK51:

Bigün sinemadayız bende çişimi hiç tutamam bi damla gelse yapcam illa. Arada cıktık eşimle wc gittik o kapıda beklıyo içerdede yanyana 2wc var ikiside dolu. Sonra birinden kız cıktı elini yıkamaya gecti bende o wc ye girdim. Yan wc den fısıltılar geliyo ve biri erkek
Ben hala işiyorum bukezde eşimin sesi geliyo oğlana bagırıyo senin ne işin var kadınlar tuvaletnde terbiyesiz falan fişman diye
Oha be terbiyesizler.. :-)

nerde ilginçlik orda sen ya nasılda denk gelmişsin:KK8::KK8:

Fantazi yapmışlar:KK45::KK45::KK45:

Ay simdi konu wc mi :D universitede cikar dislerimi falan fircalardim o arada gelene gidene bakiyorum bi giriyolar :D
Sesler geliyo sonra sifonu cekip direk cikiyolar :KK57::KK57:
Ne teharettttt ne el yikama :KK57: boyle ohaaaaa diye bakiyodum :D aklima geldi :D

ya psikolojik bişey bence yemekten sonra diyorum ki yarından sonra dikkat edeyim sonra ertesi gün yine yemek yedikten sonra aklıma geliyor kısır döngü oldu:KK53::KK53:
Ben başladım aslında ama bugün biraz dışına çıktım, bütün gün yemeye fırsat bulamadım, saat 9 da anca yedim yemeğimi. Ama su diyete bende 2 senedir başlayacağım güya, anca 1-2 haftadır dikkat ediyorum :KK53:

Back