- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
@Bilgece Dark_Paradise şimdi burada istediğimiz gibi at koşturabiliyor muyuz yoksa alıntı yok, falan fişman mı?
Istedigin gibi at koştur canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Bilgece Dark_Paradise şimdi burada istediğimiz gibi at koşturabiliyor muyuz yoksa alıntı yok, falan fişman mı?
sac sprayi gibi bisey sacina suruyorsun yagi matlastiriyor ya da kabarik sac istiyorsanda kullanilabilirIyy o ne be?
alinti serbest sekerim :)@Bilgece Dark_Paradise şimdi burada istediğimiz gibi at koşturabiliyor muyuz yoksa alıntı yok, falan fişman mı?
Muhtemelen ayakta işiyor abladeliğide tutturamiyor haliyleKalitesiz bir sigara da içti mi, tam olur kokusu.
Nasıl tutturamıyorlar deliği acaba.
ay midem bulandı hayal ettimde çok zorunda kalmadıkça dışarılarda tuvalete girmem ben ama klozetten daha çok çekiniyorum ya bana daha pismiş gibi geliyor birde aslında kadınlar daha temiz olması gerekirken nedense en pis tuvaletler kadınlarınki bence
Istedigin gibi at koştur canim
kiz gecen ne gordum bi alet cikmis kadinlarda ayakta iseyebiliyormus artik diye kadin erkek esittir tamamda bunlar bildigin abartiyor yavMuhtemelen ayakta işiyor abladeliğide tutturamiyor haliyle
Insan nasil 2 hafta sacini yikamaz cidden cok sasirdim su an. Ben her gun gunde 2 kere duş alıyorum sacimi da yikiyorum valla. .sac sprayi gibi bisey sacina suruyorsun yagi matlastiriyor ya da kabarik sac istiyorsanda kullanilabilir
Hayirdir ne oldu ki?Ay iyi bari vallahi İÇİM DARALDI BUGÜN FORUMDA İÇİM
Ayy aynen klozet cok pis. Ben gitmem hayatta. Ki yanimda sirke tasirim.eger cok mecbur kalirsam diye..
Kizlar o klozete iseyenler var ya hani mikrop kapmayalim diye klozetin ustune cikanlar. Ulan pislik yani sen kendini dusunuyorsun da sonradan gelenleri düşün. Uyuz oluyorum ya. Temizlesen bile cikmaz o derece pislik umumi tuvaletler hele klozetler iyyy..
bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu
Bendede var ondan medcezir dizisinden kazandım:) ben onu sıksam kafama onun için yine yıkanırım kece gibi yapıyor sacı.bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu
ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yanibir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu
nerde oturuyorsun ki canım valla ben benden büyük gördüğüm her allahın kuluna yer vermekten hiç oturmuşluğum olmaz binince rahat edemiyorum alıştım boşsa bile ayakta gidiyordum bir ara ya birdekaç aylık hamilesin ben bir kadına yer vermiştim hamile sanıp kadın hamile değilmiş birde rezil olmuştum bana niye yer veriyorsun ya falan diyip çemkirdiydiBen geldimmmm kızlar naber.ya demin toplu tasıma aracına bindim binmez olaydım.agzım burnumda bir allahın kuluda yer vermedi.yuvarlana yuvarlana geldim bi daha binmem.
ben ornek verdim 2 hafta degilse 10 gun kesin vardir.. benim sacim kivircik cok ozen istiyor o yuzden 2-3 gunde bir yikarim ama vucut her sabahInsan nasil 2 hafta sacini yikamaz cidden cok sasirdim su an. Ben her gun gunde 2 kere duş alıyorum sacimi da yikiyorum valla. .
Hayirdir ne oldu ki?
Insan nasil 2 hafta sacini yikamaz cidden cok sasirdim su an. Ben her gun gunde 2 kere duş alıyorum sacimi da yikiyorum valla. .
Hayirdir ne oldu ki?
Ayakta işemek erkeğe bile faydalı degilken,biz kadınların ısrarı niye otur hanım hanımcık işe yani dimikiz gecen ne gordum bi alet cikmis kadinlarda ayakta iseyebiliyormus artik diye kadin erkek esittir tamamda bunlar bildigin abartiyor yav
Bi dökülsün çantana görürüm seni mis kokunla ahahahah
Canim ben burayi takip ediyordum belki biri muneye sorar da neden banlandigimi ogrenirim diye. Allah razi.olsun sormussunuz. Mune icerik silme deyince aklima bu geldi ve hemen mesaj attim. Cunku ben silmedim duzenledim. Duzenlemek gibi bir hakkimiz vardi. O arada nasil gorup kiblediler cidden saskinliklar icerisindeyim. Eglenmek sanirim benim hakkim degil diye dusunuyorlar. Neyse geldim ya sukur daha ne olsun
Haksiz bir ceza oldugu icin ve ben de haksizliga gelemedigim.icin kazene yazdim. Kazen de sagoslun beni hakli buldu ve geldim cicim hos buldummmm
Hakkimi aradim nihahahah.
Ya yoksa siz benim gitmemi mi istiyosunuz
bendede var 3 cesit aldim hemde sacima fon cekince kabarik dursun diye az sikiyorum guzel oluyor o zamanBendede var ondan medcezir dizisinden kazandım:) ben onu sıksam kafama onun için yine yıkanırım kece gibi yapıyor sacı.