• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

:KK47::KK47: ay midem bulandı hayal ettimde çok zorunda kalmadıkça dışarılarda tuvalete girmem ben ama klozetten daha çok çekiniyorum ya bana daha pismiş gibi geliyor birde aslında kadınlar daha temiz olması gerekirken nedense en pis tuvaletler kadınlarınki bence:KK47:

Ayy aynen klozet cok pis. Ben gitmem hayatta. Ki yanimda sirke tasirim.eger cok mecbur kalirsam diye..

Kizlar o klozete iseyenler var ya hani mikrop kapmayalim diye klozetin ustune cikanlar. Ulan pislik yani sen kendini dusunuyorsun da sonradan gelenleri düşün. Uyuz oluyorum ya. Temizlesen bile cikmaz o derece pislik umumi tuvaletler hele klozetler iyyy..

Evet, bazen ayak izleri bile oluyor klozetin üstünde.
Ben her tarafını peçeteyle kapatıyorum, öyle oturuyorum. Yoksa içim almıyor.

bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu

Parfüm çıktıktan beri doğru düzgün yıkanmayanlar bunu da yapar anacım.

bir de kuru sampuan cikmis simdi.. eskiden bir fon yapiyorlardi 5 gun geziyorlardi yagli saclarla simdi onu kullaniyorlar yagi gorunmesin diye 2 hafta o fonlu saclarla geziyorlar.. Valla tiksiniyorum bunlar hic boy abdesti de mi almiyor ya hu
Bendede var ondan medcezir dizisinden kazandım:) ben onu sıksam kafama onun için yine yıkanırım kece gibi yapıyor sacı.

ıyy iğrenç ben hergün duşa zor atıyorum kendimi işten gelince hele bu sıcaklarda allahım nasıl duruyor onlar ya hadiherşeyi bir kenara attım yani:KK57:

Ben geldimmmm kızlar naber.ya demin toplu tasıma aracına bindim binmez olaydım.agzım burnumda bir allahın kuluda yer vermedi.yuvarlana yuvarlana geldim bi daha binmem.
nerde oturuyorsun ki canım :KK57: valla ben benden büyük gördüğüm her allahın kuluna yer vermekten hiç oturmuşluğum olmaz binince rahat edemiyorum alıştım boşsa bile ayakta gidiyordum bir ara:KK70: ya birdekaç aylık hamilesin ben bir kadına yer vermiştim hamile sanıp kadın hamile değilmiş birde rezil olmuştum bana niye yer veriyorsun ya falan diyip çemkirdiydi:KK70::KK70:

Insan nasil 2 hafta sacini yikamaz cidden cok sasirdim su an. Ben her gun gunde 2 kere duş alıyorum sacimi da yikiyorum valla. .

Hayirdir ne oldu ki?
ben ornek verdim 2 hafta degilse 10 gun kesin vardir.. benim sacim kivircik cok ozen istiyor o yuzden 2-3 gunde bir yikarim ama vucut her sabah

Canim ben burayi takip ediyordum belki biri muneye sorar da neden banlandigimi ogrenirim diye. Allah razi.olsun sormussunuz. Mune icerik silme deyince aklima bu geldi ve hemen mesaj attim. Cunku ben silmedim duzenledim. Duzenlemek gibi bir hakkimiz vardi. O arada nasil gorup kiblediler cidden saskinliklar icerisindeyim. Eglenmek sanirim benim hakkim degil diye dusunuyorlar. Neyse geldim ya sukur daha ne olsun :KK66:

Haksiz bir ceza oldugu icin ve ben de haksizliga gelemedigim.icin kazene yazdim. Kazen de sagoslun beni hakli buldu ve geldim cicim :KK68: hos buldummmm :KK60:

Hakkimi aradim nihahahah.
Ya yoksa siz benim gitmemi mi istiyosunuz :KK61::KK61:

Bilgece,
hayatım sen düzenlediğin ses dosyası değil, bibibellayla ilgili yazdığın mesajı sildiğin için banlanmıştın, yani bildiren arkadaş doğru bir bildirim yapmıştı, ben haksız ceza vermem;)
Bak bildiren mesaj bu: içerik var mı gülüm?
Bilgece
En Bilge Üye
16.238

Beğenildi:

21.981

Ödül Puanları:

318
Mesaj tekrari :)
Forum:

Oyun bölümü
İçeriğe Git

Sildiğin mesajın geri getirilmiş içeriği de bu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...linti-yapmayalim.845754/page-98#post-42105972

İçerik silmenin yasak olduğunu biliyorsun, bir kere daha böyle bir ceza almıştın bir daha yapmam abla demiştin hatırlarsın, aynı şeyi yapmışsın yine, yani ortada yapılan bir kural dışılık var;)
Neyse umarım içerik silemezsin artık.

Back