- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
iyidir canım ugrasıyoruz işte sen ne yapıyorsunNaber guzel hatunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım ugrasıyoruz işte sen ne yapıyorsunNaber guzel hatunlar
iyidir canım ugrasıyoruz işte sen ne yapıyorsun
iyilik. :) senden naber?Naber guzel hatunlar
iyilik. :) senden naber?
Yemekteydim şimdi geldim. :)
Slm kizlar nasilsiniz
Iyiyim bende bugun arkadaslarla bulusmustuk biraz yorgunum sen ne yaptinSelam samire iyiyiz sen nasilsin?
Iyiyim bende bugun arkadaslarla bulusmustuk biraz yorgunum sen ne yaptin
Tek olsanda burda birsuru arkadaslarin varNe olsun ben de oturuyorum canim oyle tek başıma. .
Tek olsanda burda birsuru arkadaslarin var
Evet cok sicak bende sabah gittim bi arkadasin evinde oturduk en iyisi aksam cikmak aksam bak bari elbiseye bu arada hayirli olsunAynen oyle. Aslinda reelde de cok arkadasim var ama sicaktan hepimiz eve yapismis haldr yasiyoruz ablamin dugunu icin kiyafet bakmaya bile gidemiyorum düşün artik o derece..
Evet cok sicak bende sabah gittim bi arkadasin evinde oturduk en iyisi aksam cikmak aksam bak bari elbiseye bu arada hayirli olsun
Iyicnm oyun bolumune konu actm smdide ona yaziom
Afiyet olsun
Hic kizimi uyutuyorum cocuga bakmak hic bana gore degil ya cok zor mus bu hayat hic kimsenin olmadigi yesilligin suyun oldugu yere gitsem orda yasasam ne guzel olurSagol ya. Iste aksam da her yer acik olmuyor esimin geldigi saatlerde ve cook kalabalik oluyor. Bakalim bi sekilde ayarlayacagim artik ne yapalim..
Ee sen ne yapiyosun simdi?
Teşekkür ederim. :))
Hatunlar.
Trt hd de temizlik hastaları adlı bir belgesel var.
Mikrop ölçer bir cihaz var ellerinde. Ve umumi tuvaletleri o cihazla test ediyorlar. 500 altı sonuç, orada yemek yenebilir demek.
Klozetin üstünde sayı 600 küsürdü, kapı kolunda 4500 küsür.
Belki bir gun gidersiniz belli mi olur?Hic kizimi uyutuyorum cocuga bakmak hic bana gore degil ya cok zor mus bu hayat hic kimsenin olmadigi yesilligin suyun oldugu yere gitsem orda yasasam ne guzel olur
Oyle biryer varmidirBelki bir gun gidersiniz belli mi olur?
Yapmayin etmeyin ben hepinize yeterim dedim ama dinlemedilerharbi benim olacak diye kavga etmişler diyollaa
Tabiki var neden olmasin ki? Dunya bir cennet adeta. Oyle guzel yerler var ki..Oyle biryer varmidir