- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
olur tabi olmaz mı.? Peki daha kaç yıl böyle olacak?bende +26yım bebişim anlat aramızda kalacak
5 senedir böyleyiz canım insan alışıyor artık ama oğlum için zor oluyor tabi ona anlatmak bir mesele.
vay beee böyle mi olduk iskoçyalıizlediğim kızlar şimdi 2 foto eklicem bakarmısınız
aşkolsun kaderdaşım senide izlemeye aldımvay beee böyle mi olduk iskoçyalı
özel harekatta eşim canım emekli olana kadar böyleyiz biz malesef .canı sağolsunda sayılı günler geçiyor şükür bu hafta sonuna gelecek inşallaholur tabi olmaz mı.? Peki daha kaç yıl böyle olacak?
Geçmiş olsun canım. Bi yakınımda var iltihaplı romatizma,çok ağrısı oluyor ama ilaçlarda şişiriyor senin dediğin gibi,oda alıştı ilaç kullanmadan hayatina devam etmeye çalısiyor ama tüm vücudumu geziyor ağrı diyordu. Zor hastalık.evet 4 ayrı hap kullandım 2 si cortizondu en düşük hapım 1000 likti en yüksek 5000 2 yıl kullandım evlendikten sonra başladım ilaç kullanmaya 2 yılda 90 kiloyu gördüm devlet hastanesinde tedavi görüyordum 2 yılın sonunda dr ilaçları bırak sende romatizma yok dedi eşim dr la kavga etti ama çaresiz sonra 3 ayrı dr a gittik özel e romatizma çıktım kalp damarrlarına tıkanık yapmış astım alerjik falan olmuşum şu anda kas romatizmam ve eklem romatizmam var ama şükür ki kimseye muhtaç degilim düşe kalka da olsa evimi oglumu çeviriyorum bebegimi kaybettikten sonra 3 ay tıp fakültesine gittim sürekli tahlil testler en sonunda teşhiş kondu dr lar çocuk yapma bakamazsın dediler tedavini ol bıu hastalık geçmez dediler ben tedaviyi kabul etmedim hamile kaldım oglum şuan 2 yadında yine çok şükür ilk zamanlar sabahlara kadar agrıdan aglardım artık aglamıyorum
hımm anladım şiimdi. Allah kaza bela musibet vermesin inşallah.özel harekatta eşim canım emekli olana kadar böyleyiz biz malesef .canı sağolsunda sayılı günler geçiyor şükür bu hafta sonuna gelecek inşallah
aynen agrıyı çekerken çok aglardım bazen ya şifa ver ya canımı al diye şimdi oglum var sırf o görmesin diye hiçbişeye aglamıyorum artık çeken bilir Allah herkese şifa versinGeçmiş olsun canım. Bi yakınımda var iltihaplı romatizma,çok ağrısı oluyor ama ilaçlarda şişiriyor senin dediğin gibi,oda alıştı ilaç kullanmadan hayatina devam etmeye çalısiyor ama tüm vücudumu geziyor ağrı diyordu. Zor hastalık.
zeki müren de görüyor yalnız fotoları ona göreFotolari nereye sey ediyonuz profilemi
güle güleBen çıkıyorum kızlar. Daha bi lokma bişey yemedim bugün,biraz atıştirıp gelirim
amin canım rabbim kimseye amansız ayrılık vermesin sesini duymak yetiyor bana şükürhımm anladım şiimdi. Allah kaza bela musibet vermesin inşallah.
laaaayyyynnnnnözel harekatmı :O
çok karizmatik oluyolar ya :))
amin amin inşallah..amin canım rabbim kimseye amansız ayrılık vermesin sesini duymak yetiyor bana şükür
benimkide çevik ama özel harek ve yunuslar öyle oluyo napimlaaaayyyynnnnn
ayıptır söylemesi denize doydumben hiç denize gitmedimbir kere köydeyken az bir girmiştim göl gibi birşeye kabul olur mu
Sare Lavinya canımız çekti
bir lokma ye git yüz geri ohh valla bende buharlaşıp uçacağım şimdi.sandalyede deri her kalktığımda altıma yapmış gibi oluyorumBen çıkıyorum kızlar. Daha bi lokma bişey yemedim bugün,biraz atıştirıp gelirim
çok ayıp söylemeayıptır söylemesi denize doydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?