bence ideal kilon dasınevet aslında hep 43 kgydim ben, nişan zamanı ramazan, koşturma stres derken 39 u gördüm. azcık alayım ded,m bu sefer 55 oldum 5 kg fazlam var an itibariyle
ama çok orantısız alıyorum, aslında baksan fazlam yok gibi ama dar kot giydiğimde pop ve göbek fena çıkıyor. çok sinirleniyorumYok kız 55ne ki,gayet iyi. Zorlama bence. Biraz yüzüne kan gelmiştir 55 olunca
Cağır kaynanayi canım,garanti çözüm.benim kocam yok işte mesele o enerji sarfetmiyorum ki acıkayım
evlenmeden önce 55 idim evlendim kaygana oğluma bakmaya geldi bizde kaldı 47 kiloya düştüm.kaygana gitti 55 kiloya çıktım şu an 58 kiloyum.kocayla hiç alakası yok benim kilolarında haa
Cağır kaynanayi canım,garanti çözüm.
Ben eşimide yola getirdim,gece atıştırmiyor,yürüyüp yüzüyorkendime uydurdum zira ben ona uymaya devam etsem merdivenlerden yuvarlana yuvarlana inecek hale gelirdim
Ben doğum sonrası 10seans lenf drenaja gittim, baya bir ödem attım,ondan sonra kilo vermeye başladım. Birde tam 1yıl regl olmadım,birazda öyle kilo veremedim anca toparlanıyorum.
Eşin nerde ki*?benim kocam yok işte mesele o enerji sarfetmiyorum ki acıkayım
evlenmeden önce 55 idim evlendim kaygana oğluma bakmaya geldi bizde kaldı 47 kiloya düştüm.kaygana gitti 55 kiloya çıktım şu an 58 kiloyum.kocayla hiç alakası yok benim kilolarında haa
yanlış ölçmüşümdür o zaman ne diyeyim başka38 beden oturmayınca bel 58mi oluyor ay 34 oturmasa hadi neyse
aman yok gerek yok kocam etli seviyor beni hem ben hamileyim serbest banaCağır kaynanayi canım,garanti çözüm.
Ben eşimide yola getirdim,gece atıştırmiyor,yürüyüp yüzüyorkendime uydurdum zira ben ona uymaya devam etsem merdivenlerden yuvarlana yuvarlana inecek hale gelirdim
Ben 50 kiloyken işyerime bi bankacı gelmişti,robadan elbise vardı üzerimde kadın hayırlı olsun,bebiş demişti banaama çok orantısız alıyorum, aslında baksan fazlam yok gibi ama dar kot giydiğimde pop ve göbek fena çıkıyor. çok sinirleniyorum
eşim görevde canım zaten 10 gün varsa 1 ay olmuyor.bir ara 3 ay yurtdışına gitmişti çocuk hangi ara oldu emin değilimEşin nerde ki*?
Aman canım yahu,ben atlamısim bebişi. Cağırma canım tabi sen güzel güzel ye,bebişe yarasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimaman yok gerek yok kocam etli seviyor beni hem ben hamileyim serbest bana
Canım sitede oturuyorum,havuz sadece haftada birgün kapalı oluyor. Hergün giriyorum,bazen aksamda giriyorum 10a kadar açık.Siz nasıl bir yerde oturuyonuz ay her gun yuzuyonuzzz
of sorma ya bu yıl bikini giyemedim :/ okadar kötüyüm yaniii ama vermek içinde çabam yokBen 50 kiloyken işyerime bi bankacı gelmişti,robadan elbise vardı üzerimde kadın hayırlı olsun,bebiş demişti banasu icsem karnım çıkar benim zaten,o günde reglim karnım şiş,ne bozulmuştum ama Popo bendede var maalesef canım
amin canım inşallah çaya püskevit batırıyorum şu an bir yandan sizi okuyacağım diye püskevit içine düştü çok dertliyimAman canım yahu,ben atlamısim bebişi. Cağırma canım tabi sen güzel güzel ye,bebişe yarasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
harbi benim olacak diye kavga etmişler diyollaanoldu yine yaa herkes banlanmış
Lenf drenaj iyi geldi canım bana o dönem, çıkmadan yağ sürüp sarıyorlardı beni strece,yürüyüş yapiyordum 1 saatAa ben de bekarken gitmiştim kavitasyon lenf drenaj falan. Acaba tekrar mı gitsem ki? Vücudum çok fazla ödem topluyor. Hep şişkinlik var maalesef..
Eşin nerde ki*?
aynen sabah karnım dümdüz olur akşama dogru şişiyor etrafımdakiler önce inanmıyorlardı bu kadar şişmen imkansız diye artık bi kaçkere şahit olunca günahına girmişiz diyorlar dr lara falan gittim ilk çocuktan 2 3 çeşit romatizma rahatsızlıgın dan iltihap ve ilaçlardan olmuş agrılarım fazxla olmasına ragmen ilaçlar kestim ki zararı daha fazlaydı bence son 2 3 yıldır 75 80 kilo arasında gidiyorum dogumdan sonra çok kısa bisüreliğine 65 e kadar düştüm 2 3 ay sonra yine kilo aldım yada vucudum şiş bilemiyorumBen 50 kiloyken işyerime bi bankacı gelmişti,robadan elbise vardı üzerimde kadın hayırlı olsun,bebiş demişti banasu icsem karnım çıkar benim zaten,o günde reglim karnım şiş,ne bozulmuştum ama Popo bendede var maalesef canım
Canım sitede oturuyorum,havuz sadece haftada birgün kapalı oluyor. Hergün giriyorum,bazen aksamda giriyorum 10a kadar açık.
Canım giy 55kilo hatunsun ya. Çatır çatır giymen lazım senin valla,çok kilolu insanlar çekinmiyor sen mi çekinicenof sorma ya bu yıl bikini giyemedim :/ okadar kötüyüm yaniii ama vermek içinde çabam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?