- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evelynn maşallah üç günde iki kilosu verdin
bence kurala gore yap. Iki guzel vermissin demek ki sende odem fazla yok3 gün bitti yaklaşık 2kg verdim
Testte 6 gun atak cıktı ama ben 7 yapmayı dusunuyorum
Ben de aynı durumdayım. Sabah uyutmadı diye sinirlenip öldürmemle başladı her seysinek fobisi oluştu resmen
Günaydın şekerrr iyiyiz sinek muhabbeti yapıyoruzsen nasılsın
Kızlar bu sinek muhabbeti ney bilmiyorum ama bizim şöyle bi anımız var kendileriyle,
evimiz ahşaptı, sürekli tavandan kurt dökülüyor, biz temizliyoruz onlar dökülüyor,
bi kaç gün evde yoktuk, eve bir geldik inanılmaz bi manzara!
odanın her tarafına siyah örtü örtmüşsün sanki, heryer kocaman simsiyah sinek!
bayılcaz ama biz. neyse temizlettik ilaçlattık, 2 gün sonra tekrar aynısı!
meğerse tavan arasında sansar ölmüş, babam yazık kıyamam gidip o sansarı aldı ordan,
tansiyonu düştü adamın 3 gün kendine gelemedi.
bence kurala gore yap. Iki guzel vermissin demek ki sende odem fazla yok
Okudum cnm kahvaltı üzerine süper oldu okumak![]()
Hehe ya önce okusaydımValla 7 gun yapcam diyorum ama atak öyle bıktırıyorki belki 6 gun bile dayanamayıp seyire erken gecebilirim. İnsan yumurtadan tiksiniyor hele bu sıcakta
İyi kahvaltıdan sonra okumuşsun ya öncesinde okusaydın ?![]()
Waavv 4 kilo fazlam var benimde başlayayım ben de
Evelynn dukan mı yapıyorsun?
ben gebe kalmadan önce başlamıştım süper verdiriyor 7 kg vermiştim ki gebe olduğumu öğrendim bıraktım.
doğumdan sonra gene başlıcam![]()
22 günde ..Evet ataktayım şimdi. Ayy 7 kg mu super yaa kac gunde verdinn??
Hemen bakıyorum cnmAyy 4 kg ne kızzzz 1 ay surmez verirsin 5 kilo altında vermek isteyenler için farklı yapılıyor dukan cok kolayy
Nete yaz 5 kg ve altı için dukan diye
Evet ataktayım şimdi. Ayy 7 kg mu super yaa kac gunde verdinn??
Geldim kız yabancı yok sanırım aramızda haklısın siyasette ne varmışxaysex buraya gelsene kız muhabbetsüper boş ver siyaseti diyaset boş işler