- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
önemli degiltamam çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli degiltamam çok teşekkür ederim.
amin sanada günaydın abla kızlar hepinize günaydınGünaydınlar hayırlı sabahlar olsun hanımlar
amin sanada günaydın abla kızlar hepinize günaydın
Benim kaccccc 10katbide benim ev çatı katı
Ben bugun fatih yapcam ama aksam disari cikarsam eririm meririmSokaga cikamiyorum yaw evde mahsur kaldim. Biraz serinleseydi de iki eminonu yapsaydim @Bilgece ile.
aynen çıkabilirsen bi akşam çıkabiliyonBen bugun fatih yapcam ama aksam disari cikarsam eririm meririm
Sormaaaaa Kizla ilgileniyorm vs bi bakiyorm 30sayfa ilerlemis :d okumayada useniyormAmanın dolmuş buralar.uyumazmısınız siz.yeyip içmezmisiniz vay maasallah.muhabbetin dibini kaçırmadım inşallah.yaslandm ben ya çok uyuyorum
Ofof elbise ariyorum bakirkoy falanda bakcam suyum iyice cikar artik. Bari kilo vrrdirse :daynen çıkabilirsen bi akşam çıkabiliyon
Ofof elbise ariyorum bakirkoy falanda bakcam suyum iyice cikar artik. Bari kilo vrrdirse :d
:)) bende işe yaramıyorOfof elbise ariyorum bakirkoy falanda bakcam suyum iyice cikar artik. Bari kilo vrrdirse :d
:)) bende işe yaramıyor
Evelynn kiz seni mi kurt sinegi muhabbetini yapmistin dun? Gece ruyamda hep bu sinekle ugrastim. Gerci kurt sinegi nasil olur onu bile bilmiyorum desem
Evet bendim Kız normal sinek işte ama bazıları biraz buyuk oluyorya onlar işte aman patlatma fıskırır kımıl kımıl kurtlar
yeşilçaya başladım bakalım
Dukan yap kizyeşilçaya başladım bakalım