• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Günaydın ahali :KK200: dukan konuşuluyor baktım ki hemen geldim :KK53:
Ben dukanı bir uygulayandan dinlediğimde ,ki kendisi 1 senedir yapıyor bunu, öyle netten araştırma ile olmaz kitabını alman gerek demişti.
Evelynn Evelynn DonukPudra DonukPudra şimdi siz konuşunca kafama takıldı 5 kilo altı için dukanı nerden araştırabilirim?

Neeeeeeee :KK57::KK57:
Yaa ben 1 ay sonra tatile gitcem 5 verebilirmiyim acaba diyordum sen super vermişsinnnn tam tamına mı uydun hiç kaçamak yaptın mı full tuzsuz mu yedin yoksa tuz kullandın mı? Bir de mesela peynirleri falan tam dukana uygun mu aldın yag oranlarını?

Ay cok sordum ama buyuk bir umut oldun bana :KK70:

valla o kadar milimetrik dikkat etmedim. ekmeğimi dukan ekmek kendim yaptım.
peynirde tuz vardı
zeytine dikkat ettim.
meyve vs yemedim en çok onda zorlandım bir de spor yapıyordum ama o da etken olmuş olabilir.

Katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi ölen kişi olabilir diyorlar.emire de öldü süsü vererek yurtdışına kaçmış olabilir vs.çünkü emşr daha önce karanlık işkerim ortaya çıjarsa ya fransaya yada ürdüne kaçarım demiş bu iki ülke aranılan kişileri ülkesine iade edilmiyormuş

O
Yok daha cenazesi bile gelmemiş nazlı teşhis edememiş kocasını ellerine bakayım belki dövmesinden bilirim demiş morg görevlileri çok pis kokuyor daha açamayız demişler vijdan diye sevgilisinin gözü önübde boğazı kesilmiş ama lerzan abla onun öldürüldüğüne inanmıyor vijdan ve emirin bir dümen çevirdiğini iddia ediyor
Vijdanmidir nedir bide utanmadan koymus. Amaaaan bunlarn hayatlari yalan

Günaydın ahali :KK200: dukan konuşuluyor baktım ki hemen geldim :KK53:
Ben dukanı bir uygulayandan dinlediğimde ,ki kendisi 1 senedir yapıyor bunu, öyle netten araştırma ile olmaz kitabını alman gerek demişti.
Evelynn Evelynn DonukPudra DonukPudra şimdi siz konuşunca kafama takıldı 5 kilo altı için dukanı nerden araştırabilirim?
Benim hedefim büyük ama küçük adam bozdu :KK46:
kitap almıştım ben... sen 5 kg için face'de dukan grupları var bir de dukanın ana sayfası var web sitesinde bilgileri okuyabilirsin.

Katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi ölen kişi olabilir diyorlar.emire de öldü süsü vererek yurtdışına kaçmış olabilir vs.çünkü emşr daha önce karanlık işkerim ortaya çıjarsa ya fransaya yada ürdüne kaçarım demiş bu iki ülke aranılan kişileri ülkesine iade edilmiyormuş

:KK57: Mantıklı valla
Acaba nazlı hamaratın bundan haberi var mı? Öldü diye instagrama girip paylaşım yapmıştı bana cok sahte gelmişti

Katil zanlısına beş ay önce kiev de ortaklaşa iş kurmak için yüzbin lira vermişler o da kabul etmiş.annesi beş aydır onu arıyormuş.annesi diyor ki oğlumu öldürdüler emire öldü süsü verilerek oğlumu da katil ilan ettiler diyor

bunlarınki hayat mı ya :KK43::KK14::KK14::KK14::KK14:
evlilik desen evlilik değil.
yaşam desen yılan hikayesi.
tuhaf.
Herşey olmuş olabilir bence de :KK11:

Miniğim kocam öldü başımız saolsun diye paylaşım yapabilir mi insan kocası ölse ya? Valla dediğin gibi ne evlilik evlilik, ne yaşam yaşam.

Back