• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Yaaa ben bilmiyore nasil oluyore? Kiz suss icim kalktiii:KK70::confused:

Ama hem soruyon hem içim kalktı diyon :D Dur o zaman ekşiden link bırakayım merak edersen okursun

https://eksisozluk.com/kurt-sinegi--667450

Ama kızlar cidden tehlikeli bu sinekler
Kulağa kurtlarını(yavrularını) bırakıp sağır edebiliyor veya göze boğaza.
Evinize buyuk sağa sola carparak dolanan sinek girerse hemen dısarı cıkarın geri pencereden falan

2KediAnnesi .!.:
Evet bendim :KK70: Kız normal sinek ama bazıları biraz buyuk oluyorya onlar işte aman patlatma fıskırır kımıl kımıl kurtlar:KK70:
Sen dün kurt sineği dedin.gece balkonda yattım, gözümü bi açtım yastıgımda kocaman etli bir ucan böcek korkuncdu

Ulaann ne tehlikeli biseymis bu bizim evede bazen girer ama cok sallamazdim. Allaamm ne cahil kalmisim. Ogrendim iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum. Cahilken iyiydi sanki:KK70:

Ulaann ne tehlikeli biseymis bu bizim evede bazen girer ama cok sallamazdim. Allaamm ne cahil kalmisim. Ogrendim iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum. Cahilken iyiydi sanki:KK70:

Ben de aynı durumdayım. Sabah uyutmadı diye sinirlenip öldürmemle başladı her sey :D sinek fobisi oluştu resmen

Günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın şekerrr iyiyiz sinek muhabbeti yapıyoruz :D sen nasılsın

Kızlar bu sinek muhabbeti ney bilmiyorum ama bizim şöyle bi anımız var kendileriyle,

evimiz ahşaptı, sürekli tavandan kurt dökülüyor, biz temizliyoruz onlar dökülüyor,
bi kaç gün evde yoktuk, eve bir geldik inanılmaz bi manzara!
odanın her tarafına siyah örtü örtmüşsün sanki, heryer kocaman simsiyah sinek!
bayılcaz ama biz. neyse temizlettik ilaçlattık, 2 gün sonra tekrar aynısı!
meğerse tavan arasında sansar ölmüş, babam yazık kıyamam gidip o sansarı aldı ordan,
tansiyonu düştü adamın 3 gün kendine gelemedi.

Back