- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
dukan mı ne ki oDukan yap kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dukan mı ne ki oDukan yap kiz
Ne Guzel izliyodum programi gicik gelcek keyfim kactiHıııaaaaa tv8 de konuk turabiymiş yaaa tam da dun konusmustuk yuppiiiii
@themis1990 izle kız özlemişsindir
Yaaa ben bilmiyore nasil oluyore? Kiz suss icim kalktiii
Oooo nasil bilmezsin %100 zayiflarsindukan mı ne ki o
Sen dün kurt sineği dedin.gece balkonda yattım, gözümü bi açtım yastıgımda kocaman etli bir ucan böcek korkuncdu2KediAnnesi .!.:Evet bendim Kız normal sinek ama bazıları biraz buyuk oluyorya onlar işte aman patlatma fıskırır kımıl kımıl kurtlar
dukan mı ne ki o
Ne Guzel izliyodum programi gicik gelcek keyfim kacti
Sen dün kurt sineği dedin.gece balkonda yattım, gözümü bi açtım yastıgımda kocaman etli bir ucan böcek korkuncdu
Hahahahahaahha ben merveciydim hirsli hatunlarin arkasibdayis fln filan neyse atak da verdin mi kilo kac gun kiBen yapıyom 4.günümdeyimm
Ay ne giyecek acaba özledim valla minnoşumuuuu
hiç bilmiyorum ne nasıl yapılıyorOooo nasil bilmezsin %100 zayiflarsin
Siz nerde yasiyonuz allasen bizin eve sinek zor ugruyoSen dün kurt sineği dedin.gece balkonda yattım, gözümü bi açtım yastıgımda kocaman etli bir ucan böcek korkuncdu
Hahahahahaahha ben merveciydim hirsli hatunlarin arkasibdayis fln filan neyse atak da verdin mi kilo kac gun ki
Nasil anlatayim canim.hiç bilmiyorum ne nasıl yapılıyor
Balkonda nasıl yatıyon kapalı mı balkon sivrisinek gelmiyomuu[/Qi çerde yatamayınca 3 gündür balkonda yattım süper püfür püfür kuytu.asagıda bahcenin mis kokusuyla uyyodum hiç böcek sinek yoktu.ama geceki böcekten sonra balkon maceram bitti
tamamNasil anlatayim canim.
Google yaz dukan diye. Diger sosyal paylasimlardan dukan sayfalarinda hergun insanlar paylasiyo cok zayifliyolar
Ulaann ne tehlikeli biseymis bu bizim evede bazen girer ama cok sallamazdim. Allaamm ne cahil kalmisim. Ogrendim iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum. Cahilken iyiydi sanki
Günaydın kızlar nasılsınız