- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.655
- 798
Bilmiyorum canım sanırım bdvden gitmiş kızlar.günaydın kızlar
hayırlı sabahlar
kim -neden mapuslara düştü gene ?
karnımda çatlaklar başladı depresyondayım![]()
Karnını bol bol nemlendir,üzülme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canım sanırım bdvden gitmiş kızlar.günaydın kızlar
hayırlı sabahlar
kim -neden mapuslara düştü gene ?
karnımda çatlaklar başladı depresyondayım![]()
Hahahhaja@msg38 gazozuma gelip evimi ilaçlayacakmışşşşşşş
zaten ne gelirse bu bdv'den geliyor.Bilmiyorum canım sanırım bdvden gitmiş kızlar.
Karnını bol bol nemlendir,üzülme
Bu topik sayesinde pek bakmıyorum bdvye ve siyasete,o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar,fırsat kalmiyor.zaten ne gelirse bu bdv'den geliyor.ya da siyasetten
umarım geyik yapmamışlardır.
karnımı nemlendiriyorum ama demek ki yetersiz kaldım. günde 2 kere .
Inşallah uzun sürmez
Tamam teşekkür ederim.Bu topik sayesinde pek bakmıyorum bdvye ve siyasete,o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar,fırsat kalmiyor.
Kaşınır tatlı tatlı o zaman kaşımayıp nemlendir canım fırsat buldukça
zaten ne gelirse bu bdv'den geliyor.ya da siyasetten
Benim ilkinden kalma hafif catlaklar oldugu icin bunu farkedemiyorum. Bu catlak mevzusu genetik. Catlayacagin varsa istedigin kremi kullan catliyorsun. Ama krem kullanarak 10 catlagin olacaksa 5 tane oluyor.
kakao yagı ve badem yagı kullan ilk hamileliğimde kullanmıştım tek bi çatlak bile olmadı 2. de kullanamadım çatlaklar aldı başını gittizaten ne gelirse bu bdv'den geliyor.ya da siyasetten
Bi boguculuk var yaa.. oglen kimblir nasil olcak bu ne bee suyumuz ciktiİstanbulda bugun hava kapali. Yagmur yagsa super olurr.
ikisini karıştırdın mı nasıl yaptın?kakao yagı ve badem yagı kullan ilk hamileliğimde kullanmıştım tek bi çatlak bile olmadı 2. de kullanamadım çatlaklar aldı başını gitti
Bi boguculuk var yaa.. oglen kimblir nasil olcak bu ne bee suyumuz cikti![]()
birini sabah digerini akşam yaptım aktara sor acı kakao yagı ve acı badem yagımıydı unuttum 5 sene olduikisini mı nasıl yaptın?
bide benim ev çatı katıBi boguculuk var yaa.. oglen kimblir nasil olcak bu ne bee suyumuz cikti![]()
tamam çok teşekkür ederim.birini sabah digerini akşam yaptım aktara sor acı kakao yagı ve acı badem yagımıydı unuttum 5 sene oldu