- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Bomboş kaldııı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bomboş kaldııı
Merhaba. .Lanetlendi mi topik yoksaa amaninnn buarada ben bafs32 nick degistirdimeses07 yardım için Sağol tatlım
![]()
Ok :/bı bdv konusu var
acaba o konudan mı gitiler. bakıyorum şimdi konuya
Nolmuş ?
Lanetlendi mi topik yoksaa amaninnn buarada ben bafs32 nick degistirdimeses07 yardım için Sağol tatlım
![]()
bi konu varOk :/
Ben bugün yoktum. .
Alışveriş gezmek. .
bi konu var
ordan gittiler sanırım. kavga sırasında cinsellik diye bi konu var
Gördüm..bi konu var
ordan gittiler sanırım. kavga sırasında cinsellik diye bi konu var
Kime ne olmuş, kimin kalbi kırılmış kim üzlmüşAy bunlara ne oldu boyle dostlar???canlarim okuyo musunuz? Insallah tez vakitte cikarsiniz. Ne oldu boyle anlamadim hic..
![]()
Kime ne olmuş, kimin kalbi kırılmış kim üzlmüş![]()
Evet okudum, ben de geyikvari bir yorumla başlayacaktım o konuya
Iyi yapmissin yoksa yolcudur abbas baglasan durmaz olurdu yaniEvet okudum, ben de geyikvari bir yorumla başlayacaktım o konuyaama kendimi tuttum
![]()
Vay anasımı yaa, ben de ders çalışıyorum diye çok uzun süreli konulara giremiyorum o yüzden yazmadım açıkçası konu uzar da telefondan ayrilamam diyeIyi yapmissin yoksa yolcudur abbas baglasan durmaz olurdu yani
Su okuyan 3 Ziyaretçi varya bizim kizlar. Ahh kizlar yaa keske yapmasaydiniz valla cok uzuldum. Bi geldim banlanmis görünce dedim ne oldu![]()
Iyi yapiyorsun. Bosver calis sen bos yere aklin kalmasin burda. Brnim de uylum geliyo da bi turlu yatamadim iyi miVay anasımı yaa, ben de ders çalışıyorum diye çok uzun süreli konulara giremiyorum o yüzden yazmadım açıkçası konu uzar da telefondan ayrilamam diye![]()
Evet canım doğum kontrol hapı.her isteyene verilmiyor tabiki 35 yaş üstü yasak 2 malzeme birden verilmez zaten nerede o bolluk teyze ne kendi kondomundan geçiyor ne ciceklerinden amca sular senin çiçekleri merak etme diyesim var.MazlumuGetirinBana
Haplar dediğin doğum kontrol mü? O nasıl oluyor? Her isteyene veriyor musunuz?
Teyzeler için bir fikrim var.
Belki de fitne fücur kaynanalardır. Gidip oğullarının çekmecesine koyuyorlardır, gelinden çocuk yapmasın diye? Tam bdv'lik senaryo oldu.
-Kv çekmecemize prezo koyuyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
![]()