• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

[QUOT nick değişikliği için mune ye yazmıştım kendi yapabilfigimixi bilmiyordum sen diyene kadar post: 42211474, member: 532750"]Merhaba. .
Yardım?[/QUOTE]
Nick degisikligi

Evet okudum, ben de geyikvari bir yorumla başlayacaktım o konuya :KK70:ama kendimi tuttum:stop:
Iyi yapmissin yoksa yolcudur abbas baglasan durmaz olurdu yani :KK70:
Su okuyan 3 Ziyaretçi varya bizim kizlar. Ahh kizlar yaa keske yapmasaydiniz valla cok uzuldum. Bi geldim banlanmis görünce dedim ne oldu :KK61:

Iyi yapmissin yoksa yolcudur abbas baglasan durmaz olurdu yani :KK70:
Su okuyan 3 Ziyaretçi varya bizim kizlar. Ahh kizlar yaa keske yapmasaydiniz valla cok uzuldum. Bi geldim banlanmis görünce dedim ne oldu :KK61:
Vay anasımı yaa, ben de ders çalışıyorum diye çok uzun süreli konulara giremiyorum o yüzden yazmadım açıkçası konu uzar da telefondan ayrilamam diye :confused:

Vay anasımı yaa, ben de ders çalışıyorum diye çok uzun süreli konulara giremiyorum o yüzden yazmadım açıkçası konu uzar da telefondan ayrilamam diye :confused:
Iyi yapiyorsun. Bosver calis sen bos yere aklin kalmasin burda. Brnim de uylum geliyo da bi turlu yatamadim iyi mi :-) bibi bebem themis siz de yatin artik. Ordan bakmayın valla icimden boyle bir sey gidiyor cok uzuluyorum o_O

Hadi iyi geceler canim artik ben de uyuyayim..

Kıyım olmuş yine bibibellacim hasta yatağında yatsana güzel güzel sen.gece oğlumu tuvalete kaldırdım nasıl olduğunu anlamadım üstümde bir sıcaklık uzatmış bana doğru yapıyor oğlum bana değil tuvalete yapsana dedim öcü dileyim yannışlık oldu dedi.:rolleyes::KK70:

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana
Haplar dediğin doğum kontrol mü? O nasıl oluyor? Her isteyene veriyor musunuz?

Teyzeler için bir fikrim var.
Belki de fitne fücur kaynanalardır. Gidip oğullarının çekmecesine koyuyorlardır, gelinden çocuk yapmasın diye? Tam bdv'lik senaryo oldu.
-Kv çekmecemize prezo koyuyor sizce ne yapmaya çalışıyor?

:KK70:
Evet canım doğum kontrol hapı.her isteyene verilmiyor tabiki 35 yaş üstü yasak 2 malzeme birden verilmez zaten nerede o bolluk teyze ne kendi kondomundan geçiyor ne ciceklerinden amca sular senin çiçekleri merak etme diyesim var.:KK70:
Geline aldığını sanmıyorum kendi ayrı gelini ayrı geliyor.burada yeni başladığım zaman bir teyze dediki kızım fazla ver gelemiyorum dedi ben safta verdim 2 aylık 24 tane. 1 ay sonra teyze geri geldi istemeye teyze verdimya sana ben dedim bitti napiyim dedi:rolleyes:

Back