- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.659
- 798
Bu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiiBekliyorum
İvit5. Aya giricem yakinda ohoo siz eskilerdensiniz
Ben senide gördüm sende çok tatlısın kiBu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiigit kıss burdan
İvit
Niye ki? Duygulandınmı,büyüdü diye?bugün oglum ilk kez berbere gitti az önce bi tuhaf oldum
Teşekkür ederim canımBen senide gördüm sende çok tatlısın ki
evet zaten çok çabuk aglarımNiye ki? Duygulandınmı,büyüdü diye?
Ay kıyamam ya. Üzülme büyüyor işe ne güzel. Bende hastalanınca kızım çok ağlıyorum hala. Sanki bakamamışım gibi hiddediyorum.evet zaten çok çabuk aglarım
Ayyyy çok teşekkürler asıl sizin yüreğiniz güzel :))erva sende çok güzelsin canım maşaallah
Bu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiigit kıss burdan
İvit
aynen insan kötü hissediyor ama büyüyecekler ve her istediğimzde yanlarında olamayacaz Allah iyilerle karşılaştırsın kız resim de yan çıkmışAy kıyamam ya. Üzülme büyüyor işe ne güzel. Bende hastalanınca kızım çok ağlıyorum hala. Sanki bakamamışım gibi hiddediyorum.
Amin cümlemizinkini inşallah.aynen insan kötü hissediyor ama büyüyecekler ve her istediğimzde yanlarında olamayacaz Allah iyilerle karşılaştırsın kız resim de yan çıkmış
Bak işde fesat dolu kim bu kibciler ya.adalet yerini bulmuş işde:)Hayir bibicm bizim o topikte ses kaydetmek yasakti ya sesimi gonderdim ama hemen gordum yasak ben de duzenledim 1 2 dakika icinde. Sonucta duzenleme hakkim var. Ve bunu icerik sildi diye kiblemisler. Artik bir iki dakikada kim takip ettiyse beni ilginc..
teşekkürler canımAmin cümlemizinkini inşallah.
Yemenini sevsinler güzel anne
faydası oluyor demi
güzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorumşu anda içiyorum çok kötü degilmiş
bende hiç banlanmadımSen yenisin galibaheralde banlanmazsın kaç aylıksın bak bizim tarihlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?