- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.659
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiiBekliyorum
İvit5. Aya giricem yakinda ohoo siz eskilerdensiniz![]()
Ben senide gördüm sende çok tatlısın kiBu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiigit kıss burdan
İvit![]()
![]()
Niye ki? Duygulandınmı,büyüdü diye?bugün oglum ilk kez berbere gitti az önce bi tuhaf oldum
Teşekkür ederim canımBen senide gördüm sende çok tatlısın ki![]()
evet zaten çok çabuk aglarımNiye ki? Duygulandınmı,büyüdü diye?
Ay kıyamam ya. Üzülme büyüyor işe ne güzel. Bende hastalanınca kızım çok ağlıyorum hala. Sanki bakamamışım gibi hiddediyorum.evet zaten çok çabuk aglarım
Ayyyy çok teşekkürler asıl sizin yüreğiniz güzel :))erva sende çok güzelsin canım maşaallah
Bu kapalıların hepsimi güzel ya ne oliiigit kıss burdan
İvit![]()
![]()
aynen insan kötü hissediyor ama büyüyecekler ve her istediğimzde yanlarında olamayacaz Allah iyilerle karşılaştırsın kız resim de yan çıkmışAy kıyamam ya. Üzülme büyüyor işe ne güzel. Bende hastalanınca kızım çok ağlıyorum hala. Sanki bakamamışım gibi hiddediyorum.
Amin cümlemizinkini inşallah.aynen insan kötü hissediyor ama büyüyecekler ve her istediğimzde yanlarında olamayacaz Allah iyilerle karşılaştırsın kız resim de yan çıkmış![]()
Bak işde fesat dolu kim bu kibciler ya.adalet yerini bulmuş işde:)Hayir bibicm bizim o topikte ses kaydetmek yasakti ya sesimi gonderdim ama hemen gordum yasak ben de duzenledim 1 2 dakika icinde. Sonucta duzenleme hakkim var. Ve bunu icerik sildi diye kiblemisler. Artik bir iki dakikada kim takip ettiyse beni ilginc..
teşekkürler canımAmin cümlemizinkini inşallah.
Yemenini sevsinler güzel anne![]()
faydası oluyor demi
güzel canım iç bencede metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca selülitleri azaltıyor bence yani bende işe yaradı diye düşünüyorumşu anda içiyorum çok kötü degilmiş![]()
bende hiç banlanmadımSen yenisin galibaheralde banlanmazsın kaç aylıksın bak bizim tarihlere
![]()