- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.659
- 798
Afiyet olsun,yarasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun,yarasın.
Kiz ben burayi takip ediyordum. Neden banlandigimi anlamadim. Dedim ki insallah biri mune ablaya sorar da neden banlandigimi ohrenirim. Ve biri sordu sagolsunlar. Icerik silmeymis. Duzenledigim bir mesaji icerik silme diye kiblemisler hemen aklima geldi cunku baska hicnir icerik silmedim sadece duzenledim. Kazene de telden ulastim canim..nerden yazdın ki kazene.. Banlıyken nası girdin siteye![]()
Sagol nazcim. Hic sorma. Resmen ipin ucundayim.surekli. ne demisler gizli takip gizli hayranliktir ya da baska bi sey bilemeidm hahahah@Dark_Paradise gelince haber et,eklerim yine.
@Bilgece hoşgeldin canım. Millet hazırda bekliyor herhalde bir açık bulsakta kiblesek diye. İsi gücü yok herhalde.
@bayan umutlu ben yeşilçayı doğadan'ın büyülü Bohça serisinden alıyorum,hepsini denedim,Güllü yeşil çayı çok sevdim. Sekersiz icebiliyorum.
Hepinize selam bu arada kızlar. Okuyabildiğim kadarıyla yazdım.
Kız senin patini yesinler![]()
tamam hemen geliyorum
Afiyet olsun,yarasın.
ayy inanmıyorumm. Resmen açık arıyorlar bee..Kiz ben burayi takip ediyordum. Neden banlandigimi anlamadim. Dedim ki insallah biri mune ablaya sorar da neden banlandigimi ohrenirim. Ve biri sordu sagolsunlar. Icerik silmeymis. Duzenledigim bir mesaji icerik silme diye kiblemisler hemen aklima geldi cunku baska hicnir icerik silmedim sadece duzenledim. Kazene de telden ulastim canim..
Sagol nazcim. Hic sorma. Resmen ipin ucundayim.surekli. ne demisler gizli takip gizli hayranliktir ya da baska bi sey bilemeidm hahahah
Ayrica fotonu ben de gormek istiyorum lutfen tekrar koyy
ayy inanmıyorumm. Resmen açık arıyorlar bee..
sende akıllıymışsın aferinn![]()
Kibler bunlar,baksana düzenlenen mesaji kiblemisler. Benide kibliyecekler habire profil fotosu degistiriyor diyeBen de arada buyuk harfle yazıyorum onu kibleyecekler diye hafiften tırsmıyorum değil. Kiblemeyin bizans kargaları.
Ya sesimi ekledim hemen duzenledim yasak oldugu aklima geldi bos yere ban yemeyeyim dedim ve duzenleyip kizlar profilime koydum burda yasakti dedim. Bunu koblemisler iste canim..bende sandımki sesini eklediğin mesajı sildin.
hangi mesajını kiblemişler acaba? @Bilgece
Aa naz ben seni sanirim.gozumde hep esmer canlandirmisim. Sen sarisinmissin ya hu. Masallah cok hossun ama :**@Bilgece ekliyorum bak
Ben de arada buyuk harfle yazıyorum onu kibleyecekler diye hafiften tırsmıyorum değil. Kiblemeyin bizans kargaları.
Kibler bunlar,baksana düzenlenen mesaji kiblemisler. Benide kibliyecekler habire profil fotosu degistiriyor diye![]()
Sizi kimse kiblemez gencler. Dert etmeyin hahahah![]()
Ay 2kedi anneside sarışın beklemiyodu beni oda dedi aynısını. Nasıl esmer esmer yazıyorsam artıkYa sesimi ekledim hemen duzenledim yasak oldugu aklima geldi bos yere ban yemeyeyim dedim ve duzenleyip kizlar profilime koydum burda yasakti dedim. Bunu koblemisler iste canim..
Aa naz ben seni sanirim.gozumde hep esmer canlandirmisim. Sen sarisinmissin ya hu. Masallah cok hossun ama :**
çok ilginç, ne çekemezlermiş yahuYa sesimi ekledim hemen duzenledim yasak oldugu aklima geldi bos yere ban yemeyeyim dedim ve duzenleyip kizlar profilime koydum burda yasakti dedim. Bunu koblemisler iste canim..
Aa naz ben seni sanirim.gozumde hep esmer canlandirmisim. Sen sarisinmissin ya hu. Masallah cok hossun ama :**
Kız düşmanın kim söylesene![]()
Kibler bunlar,baksana düzenlenen mesaji kiblemisler. Benide kibliyecekler habire profil fotosu degistiriyor diye![]()
Tamam ben gece eklerim fotomu nazcim.kkda kimse olmadigi zamanAy 2kedi anneside sarışın beklemiyodu beni oda dedi aynısını. Nasıl esmer esmer yazıyorsam artıkSağol canım. Sende eklersen resim haber et ben seni görmedim.
Aynen yaniçok ilginç, ne çekemezlermiş yahusana ne dimi
![]()
Benide kibleyecekler yakindırAy hakkaten kız profil fotosu değiştirmekten perişan oldun![]()
sabah içiyordum önceden kahvaltıdan sonra yada spor yaptıktan sonra bazı günler akşamda içiyordumtamam sabah akşam mı içiyorsun yoksa canın istedigin de mi