Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Merhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün:cry:
ya ben anlamadım....kadın sizden mi istiyor :)

halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün:cry:
Sen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada versene :27: şaka biyana menepozlu teyzeye bak hafta 2 iyidir ya bu ateş nerden geliyor :27:

Ben 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zaman

ama kibleyenleri kınıyorum geyikten filan banlanınca koymuyorda

hak etmediğin şeylerde üzülüyorsun
Bende iki kez birincisi neysede aynen 2.geyikti ne olmuş yani iki lafın belini kırdıysak:) bende artık dikkat ediyorum aman:) ben biri bana hakaret ederse anca kiblerim nasıl yapılır bilmiyorumda.

Sen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada versene :KK53: şaka biyana menepozlu teyzeye bak hafta 2 iyidir ya bu ateş nerden geliyor :KK53:
Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorum:KK70:aile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye:KK57: hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki

Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorum:KK70:aile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye:KK57: hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki
Her gün yapıyor olsalar ya da tek seferde iki tane kullanıyor olsalar yetmez ama. :)
Bazen bir haftasonuna bile yetmeyebilir. :)

m post: 42206084 .!.:
Küçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondan:KK70: asagıda esnaflar.şimdi düşünüyorumda annemler beni reddetse yeriymiş:) rezil olmuşlardır herkese:)

Baloncu geldi hanımm :70: :70: benimki gelsinde diyeyim utan utan menepozdaki insanları gör onlar kadar olamıyoruz :70:

Küçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondan:KK70: asagıda esnaflar.şimdi düşünüyorumda annemler beni reddetse yeriymiş:) rezil olmuşlardır herkese:)
Ayyyyy :70: :70: :70:

Kızlar benim kocam geldi çıkıyom.
KOCAM GELDİ
KOCAM VAR
Hahahahahh
KOCAM
:KK70::KK70:
anladık tamam kocan var:KK70::KK70::KK70:

bu yorumu okuyunca sağlık ocağında çalıştığını tahmin ettim ebeymişsin:cool: bence depresyona girme ya onlar bedava bulduk diye alıyorlardır sürekli birde belki aman nasılsa yaşlıyım ben diye kızına gelinine falan dağıtıyordur:KK70::KK70: ay düşündümde parayla satıyor olmasınlar ha yoksa başka açıklaması olamaz:KK70:

Bi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış.:21: çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş:KK70::KK70: eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)

Bi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış.:21: çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş:KK70::KK70: eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)
:KK70::KK70: ya bende diyorum bu ne beynim yandı:KK70::KK70:

Anlamadim ya ben sonunu. Suzme derken o_O

Zekaya bak ya ormus he hahahahahaahaha

Ee ustuste demek hahshshshaahahh

Back