- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.659
- 798
Tamam canım,kib uzmanı bekliyodur buralarda sen çaktırmadan eklersin bir araTamam ben gece eklerim fotomu nazcim.kkda kimse olmadigi zaman
Aynen yani![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım,kib uzmanı bekliyodur buralarda sen çaktırmadan eklersin bir araTamam ben gece eklerim fotomu nazcim.kkda kimse olmadigi zaman
Aynen yani![]()
faydası oluyor demisabah içiyordum önceden kahvaltıdan sonra yada spor yaptıktan sonra bazı günler akşamda içiyordumşu an akşam içiyorum ama her zaman değil işte aklıma gelince
![]()
@Bilgece kıskananlar çatlasın ayoll![]()
Ya resmen dün moralim.bozuldu benimki diyo ki yine mi banlandin ne oldu evet deyince basti kahkahayiTamam canım,kib uzmanı bekliyodur buralarda sen çaktırmadan eklersin bir ara![]()
Bilirim 2 kere banlandım ,moralim bozuldu yazasım gelmedi 3gün,kendimce trip attım kk'ne
Ya resmen dün moralim.bozuldu benimki diyo ki yine mi banlandin ne oldu evet deyince basti kahkahayiadam bile alismis. Sana bagisikli yapacak bu ban karicim diyo
![]()
Bilirim 2 kere banlandım ,moralim bozuldu yazasım gelmedi 3gün,kendimce trip attım kk'ne![]()
Burdayimcamdavul
choccywhoccydoodah burdaysiniz aninda profil fotom yapiyorum bakin. Burdaysaniz begenin ehehej
Ay biyerden kedim mi çıkmış fotoda diye actım foto inceledim
Hiç kedişlerinin fotosunu koymuyorsun varsan yoksan sen
Shirine-alish ben hep aranızdayım canım
Teşekkürlerrr
Sen yenisin galibaHiç banlanmadım su gune kadar umarim banlanmam :))![]()
Bekliyorumcamdavul
choccywhoccydoodah burdaysiniz aninda profil fotom yapiyorum bakin. Burdaysaniz begenin ehehej
5. Aya giricem yakinda ohoo siz eskilerdensinizSen yenisin galibaheralde banlanmazsın kaç aylıksın bak bizim tarihlere
![]()
gördüm çok duru bi güzelliğin var maşaallahcamdavul de gelsin koyayim ona da sozum var. Kiz nerdesin gelsene..