- 20 Ocak 2010
- 46.099
- 165.524
- 1.123
- 43
Ben çok üzüldüm ama bu pisHee okuyodum kiz uzuluyodunuz bana be gordumyalan atmayin
![]()
![Evelynn](/data/avatars/s/539/539631.jpg?1716383993)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok üzüldüm ama bu pisHee okuyodum kiz uzuluyodunuz bana be gordumyalan atmayin
![]()
hosgeldin canımNe yapiyosunuz kiz??![]()
Düğünde attınmı göbecikler
Oluyor ama biz goremiyor yonetici hatta bölümün editörleri de goruyor sanırım.
Hos buldim canim :**hosgeldin canım
Yok kiz ne gobegi isim olmaz hahaha.![]()
geldiğine sevindimYoo dedi ki halbuko sucu biz ustumuze almistik falan dedi okudum ehehehehe
Hos buldim canim :**
şaka mı gerçk miiKızlar diyom ki nickimi şamaroğlanı yapim nasıl olur?![]()
şaka mı gerçk mii![]()
aa biz dedeadline la sana don atlet yerine kaşık, halay mendili falan gonderecektik iyi olmuş göndermediğimiz
![]()
Kızlar diyom ki nickimi şamaroğlanı yapim nasıl olur?![]()
kızlar bugün yeşilçay aldım umarım içebilirim
yok onu ben düşünüyorum tatlımKızlar diyom ki nickimi şamaroğlanı yapim nasıl olur?![]()
Aynen ya ama evde cok pis oynarim. Her tur oyun oynariz esimle. Mesela uyumak icin yataga gireriz ben birden ya kalk oynayalim Allah askina derim adami uykusundan uyandirip halay cektiririm
Super olur yap yap![]()
tadı nasılİyi hatırlattın ben de içeyim
![]()
yataktançok hoş
Kız bilgece inş. Selam yakışıklı konusunu görmişsindirben yazdım buraya belki bakmışsındır dayamamayıp
![]()
ya bak iyi olmuş boşa gitmedi mapus süresi kısa sürdü zatenaa biz dedeadline la sana don atlet yerine kaşık, halay mendili falan gonderecektik iyi olmuş göndermediğimiz
![]()
karamurat benim yap benceKızlar diyom ki nickimi şamaroğlanı yapim nasıl olur?![]()
4kızlar bugün yeşilçay aldım umarım içebilirim
Bilgece mapustan çıkmışsınçamaşır yollayacaduk yoksa
![]()