- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaahhahaha hee anladmmmm ozamannnnYok kız geç yatıyorum ben 4 5 gibi bugün 8.5da kalktım inşaat sesine sevinme![]()
konu kapatılmış nancy nin üyelikte silinmiş galiba...türk-kürt mevzusuKızlar o konuya ve nancy ye ne oldu ya![]()
Nerde kızSırf elin ceren hindistanını savunmak için üşenmeden uye olup millete hakaret eden insanlar varya![]()
oda insanın moralini bozuyor yahu....o ne vucut öyle ....wilmada koymuş doğum sonrası resimleri ..ondan sonra adamlar karısını beğenmiyor...Sırf elin ceren hindistanını savunmak için üşenmeden uye olup millete hakaret eden insanlar varya![]()
Nerde kız![]()
oda insanın moralini bozuyor yahu....o ne vucut öyle ....wilmada koymuş doğum sonrası resimleri ..ondan sonra adamlar karısını beğenmiyor...
evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rafi-olay-yaratti.847999/page-4#post-42203955
Burda kuzum sen daha uyumadın mı
,
Aslında keşke hepimiz öyle olsakta işte...
Ooo sen görmeden ben yorumumu yaptım bilehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rafi-olay-yaratti.847999/page-4#post-42203955
Burda kuzum sen daha uyumadın mı
Aslında keşke hepimiz öyle olsakta işte...
sizide banlamışlar ya ...daha birşey demem ben :)))Ne yapiyosunuz kiz??![]()
Nasıl geldin kız af mı çıktı![]()
Ohaaa nasıl geldin senNe yapiyosunuz kiz??![]()
evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadın
sizide banlamışlar ya ...daha birşey demem ben :)))
Resimlerden dolayımıydı canımBen de demem ban kralicesi oldum![]()
Ohaaa nasıl geldin sen![]()