Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Sırf elin ceren hindistanını savunmak için üşenmeden uye olup millete hakaret eden insanlar varya:D

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rafi-olay-yaratti.847999/page-4#post-42203955

Burda kuzum sen daha uyumadın mı :KK70:

,
Aslında keşke hepimiz öyle olsakta işte...
evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadın

Nasıl geldin kız af mı çıktı :KK70:

Hayir canim soyle oldu. Haksiz bir ban oldugunu kazene mesaj yoluyla anlattim. Duzenledigim mesaji icerik silme diye kiblemis bazilari. Bunun haksizlik oldugunu dusundum ve mesaj attim ve sagolsun bana hak verdi banimi acti canim..

evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadın

Ay evet. Bir de bebelerine bakıcı bakıyor sonra cıkıyor 1 tane cocuguyla poz veriyor al sana yılın annesi. Kusmuk, kaka, mama, uykusuz geceler yok. Ne guzel annelik.

Back